Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
nije uopce tako jednostavno.
naravno da nisam dosad zbog spavanja propustila nijedan avionski let, ali sam hrpu puta navila navecer sat u 5 ili 6 jer bi trebala učiniti (i propustila uciniti onda) nesto stvarno vazno, ali mozak je drukcije racionalizirao ujutro
Ovo dobro razumijem, iako sam ja jutarnji tip... Meni je problem ostati navečer dulje budna pa me mm redovito mora buditi npr. za doček Nove godine...a i tada se brzo poberem natrag spat. Nisam nikad mogla učiti noću, ali sam se relativno lako mogla dići ujutro. To možda ima veze s bioritmom, nemam pojma... Ne znam može li se tu na silu nešto bitno promijeniti. Možemo se tu i tamo prisiliti raditi nešto bitno u vrijeme kad nam tijelo treba odmor, ali ... štajaznam.... nema šanse da se ja navečer primim nekog intelektualnog posla. Moj mozak spava čak i kad su mi oči otvorene. Tko god može, trebao bi zapravo posao i dnevne aktivnosti prilagoditi svom ritmu, a ne obrnuto. Nažalost, mnogi od nas za to nemaju priliku od prvog školskog dana do kraja radnog vijeka.