Molim vas pomoć.
Naime, imama bebu 8 mj. Do sada se nikada nismo razdvajale čak niti na pola sata. Samnom i mužem je konstantno, nikakve bake, djedovi i sl., makar nas je puna kuća. Isključivo je dojena beba i vrlo teško prihvaća dohranu, posljednjih 10-ak dana hajde, nešto čak i pojede, ali iza obroka obavezno traži dojku i isprazni ju do kraja.
Sada imam problem, 6.9.2011. imam godišnju kontrolu na Rebru ( za sebe ), i moram otići na taj pregled, a bolnica je udaljena oko 2h od moje kuće. MM će ostati kod kuće s bebom, ali mene brine kako će ona podnijeti toliko dugo biti bez dojke, radi se o sigurno 5-6h, a dojka joj služi i za hranjenje i uspavljivanje i maženje. Druge metode uspavljivanja nisam nikada ni probala. U tom periodu dok me ne bude morati će ići spavati, a kako? Morati će i jesti, a što i kako? Bočicu neće ni pod razno...čak ni vodu neće iz nje nego iz čaše. ako se i izdojim, kako će ju muž uspavati???
Vrlo, vrlo sam zabrinuta i u strahu i lagano me lovi panika, a pregled je zaista neodgodiv, btw, moja dugogodišnja doktorica ide u mirovinu od 10. mj. Možda je glupo, ali zaista nemam pojma kako da bez stresa po dijete obavim ovo...samo da ona ne doživi nekakav šok ili stres ili neznam što već.
Molim vas za razumijevanje i unaprijed zahvaljujem