Dakle, sve piše u naslovu... trebam to.... koje sredstvo je najbolje, koje ništ ne valja, koja je cijena i gdje kupiti (u ZG)...
Thanks!![]()
Dakle, sve piše u naslovu... trebam to.... koje sredstvo je najbolje, koje ništ ne valja, koja je cijena i gdje kupiti (u ZG)...
Thanks!![]()
I ne, nisam se ja popišao... niti itko od mojih ukućana... :ble:
sad si nas još više zanteresiramo da saznamo tko je u pitanju.
ako je još mokro posipaj sobom bikarbonom i utljaj, usisaj kasnije. Ako se ne skida navlaka sa madraca, uzmi deteržent tekući, razblaži u vodi, trljaj, kasnije sa čistom vodom, pritisni ručnik nakon toga da se višak upije, stavi na sunce, suši i luftaj...bez obzira na sve mrlja će ostati, ali neće smrditi.
Aaaaa, kvragu... jel ne postoji neka magična tekućina s kojom bih ja to samo pošpricao i obrisao?!? Ovo razblaži, trljaj, pritisni, stavi, suši, luftaj... radije ću se rješit madraca...
Smrad nije problem, mrlja je...
Da rješimo dvojbe, radi se o nekoj staroj kutnoj garnituri na razvlačenje... e ovaj dio koji je na razvlačenje ima neku fleku, nisam čak ni siguran da je od mokraće... kutna je u ok stanju, jedino ta fleka bode u oči...
Ok... thanks... ajmo dalje... znam da postoji neki spej/tekućina za izvlačenje... ak netko zna, nek se ne stidi.... dobije pusu (virtualnu, naravno) ak rješi problem...![]()
Vorwerk usisivač- i ne, ne prodajem ga, samo ga koristim i odličan je![]()
Meni je za tu svrhu dobro poslužio onaj sprej iz dm.a protiv mrlja s aktivnim kisikom..cca 18 kn.. nasprejala malo protrljala da se upije i na sunce s njim..bilo je kasnije čisto.
Ima na benzinskim pumpama za kupiti sprej za tzv.kemijsko čišćenje automobilskih sjedala. Kad nasprejaš pretvori se u pjenu, poput one za kosu. Ja sam to koristila za takve fleke i mogu reći da je dobro. Meni je izašla fleka od krvi i od bljuvotine.
Eto što pusa čini čuda...Imam neki sprej za čišćenje unutrašnjosti kacige, isto napravi pjenu i izvlači svašta... probat ću s njim, a ak ne ide, odoh u DM pa na benzinsku...
![]()
nova, sarena, plahta za madrac, ona s lastikom? instaliras i zaboravis na mrlju :D
di si ti procitao da ja metem
sam si napisao da madrac vise ne smrdi, da je sve sanirano i isprobano, al da je mrlja na kraju ostala. po meni bi to spadalo u "kozmeticke" nelagodnosti, a rjesenje je onda - sakriti
ako je taj madrac u stvari ona spuzva s navlakom, ja bi skinula tu navlaku i onda je napala necim mocnimdoduse, ako je tako i ako to napravis, onda ces doc pitat cime da istretiras spuzvu
![]()
![]()
Denk mit s kisikom za 18kn rješio problem... nije baš nestalo samo od sebe, bilo je potrebno par puta špricati i trljati, ali sad je puuuuno bolje nego što je bilo... skoro ko novo...
fala još jednom na info!![]()