Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: procedura kod promjene pedijatra radi seljenja

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno procedura kod promjene pedijatra radi seljenja

Ne znam da li to spada ovdje pa molim moderatorice da presele ukoliko temi nije mjesto tu:
    zanima me kakva je procedura kod promjene pedijatra radi preseljenja?
    naime, dobivam raznorazne informacije, a nitko sa sigurnošću ne zna što ni kako, plus što je većina još na godišnjem pa me samo šaltaju s jednog telefona na drugi
    Selimo se na skroz drugi dio grada te bi mi kao mami nevozačici bilo teško izvedivo voziti bolesnu djecu kod stare pedijatrice. Da li se moram javljati u HZZO? Kako doći do pedijatrice koja će nas primiti (kod većine u NZ je gužva)? Da li nas uopće mora netko primiti po mjestu stanovanja?
    Hvala!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li to spada ovdje pa molim moderatorice da presele ukoliko temi nije mjesto tu:
    zanima me kakva je procedura kod promjene pedijatra radi preseljenja?
    naime, dobivam raznorazne informacije, a nitko sa sigurnošću ne zna što ni kako, plus što je većina još na godišnjem pa me samo šaltaju s jednog telefona na drugi
    Selimo se na skroz drugi dio grada te bi mi kao mami nevozačici bilo teško izvedivo voziti bolesnu djecu kod stare pedijatrice. Da li se moram javljati u HZZO? Kako doći do pedijatrice koja će nas primiti (kod većine u NZ je gužva)? Da li nas uopće mora netko primiti po mjestu stanovanja?
    Hvala!
    ne mora te nitko primiti.
    prvo nađeš pedijatra koji vas želi primiti, on ti da papire koje nosiš na HZZO, potvrđene papire vratiš kasnije pedijatru.
    Posljednje uređivanje od sirius : 25.08.2011. at 11:13

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

karton od naše stare pedice uzimam tek kad to sve obavim ili?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    karton od naše stare pedice uzimam tek kad to sve obavim ili?
    da, kad nađeš pedijatra i obaviš formalnosti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok, hvala!
    znači, slijedi mi obilaženje i zivkanje pedijatara po novom Zagrebu...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da bi dobila karton od stare, morat ćeš joj odnijeti kopiju prijave od nove (ovjeravaju se tri primjerka). Evo, mi to upravo obavljamo ovih dana. Prijavili smo se kod nove liječnice, sad još samo moramo preseliti karton.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala!
    i ako nije tajna: novu liječnicu ste izabrali KAKO?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moljakanjem nakon preporuke. Samo kod nas nije u igri pedijatar nego smo mi od perdijatra morali prijeći na obiteljsku medicinu. Bez moljakanja ga je htjela primiti samo moja liječnica, ali mi je ona daleko i bilo mi je važno da nađemo nešto bliže. Srećom su nam se smilovali.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znači - skrušeni izraz lica i u potragu
    hvala!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda bi bilodobroda malo pričekaš dok se svi vrate s godišnejg pa onda u obilazak, kad smo se mi selili iz Nz u gajnice,bez problema smo dobili mjesto ,al toje bilo pred 9 godina, pred 4smpose opet selili u špasnko i htjela sam prebacit klince, samo sam uspjela jednu nać ( tad jer je druga baš odlazila, bez trenutne zamjene, a treća je imala smjenu našu staru u gajnicama). bilo je ljeto i uspjelismoseprebacit na jesen kad je počela škola,s time da mi je stara još i dala potvrdu za vrtić.

e da sam imala vremena i možda bila vozačica mogla sam još malo ostat kod stare, jer je ova druga u španskom iza nove godine ( te davne) dobila mušku dostojnu zamjenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •