Citiraj boškarin prvotno napisa Vidi poruku
Da se i ja pridružim mamama s tim problemima.Počeli su oko 35. tjedna,ja sam imala i žute fleke po dlanovima,užasan svrab po nogama,i nekakve pjege(noge). ALT,AST, GGT su podivljali vrijednosti su bile 987,776,340. A da ne spominjem hematome i planirani carski rez radi moje dioptrije i retinopatije(po preporuci oftalmologa).Tako da sam došla u bolnicu i dr. je rekla da se to zove pruritus ili tako nekako.A uz to su i otkucaji srca mome N bili preko 200.Srećom izdržali smo do 38 tj. te se on rodio u 8.45,prije vizite,sa 38+3 dana prije 4 godine.Moj bratić koji je gin.rekao mi je da je to dosta opasno, i da se može i ne mora ponoviti.A kakve sam sreće, znači, hoće.Planiram još djece i to skoro,a opet -kako ću sad kad imam N ako mi se nešto ne daj Bože dogodi? Stalno sam tijekom prošle T bila (4 puta) hospitalizirana,valjda neću i ovaj.[/i]
Pozdrav od mene iz bolnice Sv.duh gdje upravo lezim zbog kolestaze.hospitalizirali su me prije 4dana,sad sam 33+5, a jetrene probe su mi bile ALT I ASP oko 300 svaki, da bi u 24h porasle na oko 400 a dan kasnije oko 450. Zanima me kakve su,po vasem iskustvu,sanse da mi te vrijednosti prestanu rasti,obzirom da ne daju nikakvu terapiju (osim dijete)? Boskarin, mozes li se sjetiti kako si izdrzala do 38.tj.s tako visokim probama,ima li neki nacin da si sama pomognem... Hvala unaprijed za svaki info/savjet!