A ja tek sad vidjela... Naravno da se ponovilo i drugi putA ovaj sam put promijenila dr. pa je ona odmah reagirala i poslala me u bolnicu. Isto su mi jetrene probe polako divljale najprije na 44,60, 58 a onda : preko 800 !
Počelo je oko 28 tt i izdržala sam do 33 i onda se rodila cura. Dr. je rekao da su mu sumnjivi moji nalazi i tražio je u arhivi povijest bolesti od prve t. Proučavao i na kraju je zaključio da će me poslati u Ri jer će tamo biti bolji uvjeti(neonatologija).
Ipak sam imala sreće jer cura je iako nedonošče zvrk koji je sustigla i prestigla svoje vršnjake odavno.
Posljedica nema. Inkubator-24 sata, dalje ne.
Ah, da!
Išla sam na amnio tek kasnije u Ri jer ranije nisam htjela.Potpisala sam da neću. Pl.voda je bila smeđa. Dr je uzeo uzorak tamo gdje sam imala hematom(i to oba puta, tako da sam se pretplatila na sobu br 6 i krevet do prozora na odjelu PT)
A da ne budem off kolestaza mi je dijag.jedino po ALT,AST, GGT svrab nije uopće bio jak. I osip je bio više kao akne po ramenima i to je to.

A ovaj sam put promijenila dr. pa je ona odmah reagirala i poslala me u bolnicu. Isto su mi jetrene probe polako divljale najprije na 44,60, 58 a onda : preko 800 !
Odgovori s citatom