Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Trudnoca-rizici-deformacije-ciste-prekid trudnoce

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno Trudnoca-rizici-deformacije-ciste-prekid trudnoce

Pozdrav,ja sam u 14 sed.trudnoce i blago receno bilo je svega ali izdrzalo se ,prvo mi je na uz u 9 sed.sve bilo ok,a onda je dok.u 12 nasla deformacije ploda i poslala me na prekid trudnoce,u bolnici su mi zakazali jos jedan uz koji je pokazao isto i trebala sam doci za 7 dana na komisiju.Bilo je to 7 dana katastrofe,boli,tuge,placa,nevjerice...bebu smo cekali jako dugo i sad ovo,zasto?Kad sam dosla posle 7 dana dr.specijalista mi je uradio jos jedan expertni uz i cudo mi se dogodilo,beba ne,a nikakve deformacije vec malu cistu u donjem djelu abdomena koja nije rizicna i nema potrebe za prekid trudnoce!!!!Sreca,sreca,pa onda nevjerica,špa opet sreca,pa toliki strah da sam dobila blage kontrakcije...uh.i tako sam ja za dlaku izbjegla katastrofu!Sad me malo brine ova cista pa ako neko ima slicnih iskustava neka pise...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nemam iskustva, ali trnci su me prosli kada sam vidjela da su ti dva doktora predlagala prekid trudnoce , a na kraju za tim nema potrebe (hvala Bogu). Mislim stvarno .......ne znam sto da komentiram......
    Saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok.
    Drzite se ti i mala mrvica!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala puno,a eto vidis da ima svega,zato sad znam da uvijek ali uvijek treba potraziti tri i vise misljenja jer zaista nije lako otici i ubiti bebu koju cekas godinama

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nemam ni ja iskustva s cistama al ova tvoja prica potvrduje moju teoriju da treba uvijek potraziti bar 3-4 misljenja prije drasticne odluke. Meni su nazalost sva 4 bila ista pa sam pobacila u 24. tj.
    Bas mi je drago da je ipak kod tebe sve ispalo tako kako je jer znam kako si se osjecala kad su ti rekli losu dijagnozu.
    Zelim ti da ostatak trudnoce provedes skolski i mirno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala koksy puno,zao mi je sto si morala to da prozivis i ne mogu ni da zamislim kako si se osjecala posle ,ja sam se hvala bogu spasila

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zar bas niko nema iskustva sa cistama na bebi?Neka pisu i one mame koje imaju problema u tru.i koje su na zalost morale prekinut tru.i koje su imale spontani....Ja sam sada 15 sed.u srijedu idem na 4d uz pa vidjecemo da li se cista sklonila ili ne i sta nam je radit.Na zadnjem uz beba mi je bila manja za sedmicu al kazu da to nista ne znaci pa se molim bogu da ovaj put bude sve ok i da je bebac porastao i da se fino razvija......

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ipak cuda ne postoje,postoje samo doktori koji blage veze nemaju i tako oni mene vodaju danima,sedmicama i svaki put drugi dok.i druga diagnoza....u srijedu sam bila opet na 4d i dok.ovaj put kaze da je bebi bubreg uvecan i da su crijeva na jednom mjestu i nakuplja se voda,toliko sam ja saznala iz njihovih kratkih odgovora,sutradan sam otisla i privatniku i diagnoza manje vise ista....rekli su mi da dodjem u ponedjeljak i da ostanem u bolnici na ispitivanju,a vrijeme prolazi trudnoca sve veca i veca,ja u sve visem strahu i brizi.izludjet ceme vise nemam snage zasto ne rjesavaju nista i kako posle da podnesem prekid tr.u 17 ili cak i visoj sed.tr.da li je neko imao takvo iskustvo i da li zna kako rade prekid u tim sed.jako me stah svega ovo mi je prva tr.i nemam nikakvog iskustva....
    Posljednje uređivanje od adal : 21.01.2011. at 16:52

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

adal žao mi je što moraš sve to prolaziti i suosjećam sa tobom kao majka i žena.
    Bilo bi ljepo da su se opet prevarili i da je sve u redu sa bebačom, ako to ipak nije slučaj drži se i budi hrabra

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala ti xena na lijepim rijecima,a ne mogu da se smirim koliko god se trudila,sve mi je ovo ogromna trauma i ne prestajem da placem vec danima.....a valjda cu prezivjeti i ovo prezivjela sam puno groznih stvari valjda je ostalo jos negdje malo snage da izdrzim i ovu bol.....

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne znam sto ti reci.......
    Saljem ti virtualnu podrsku i iako znam da ne mogu zamisliti kako ti je......drzi se draga!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Adal draga znam kako ti je .... znam kako su teško ovi dani koje prolaziš jer sam prošla isto prije 20-tak dana... prekinula sam trudnoću u 14.tjednu, već sam bila na granici za kiretažu ali eto meni su je radili , dakle očistili maternicu pod općom anestezijom.

s obzirom da si ti u 16. tj skoro, ne znam jeli kasno za kiretažu ili ćeš nažalost morati na indukciju...malo gela i dripa da beba izađe van

Tako sam se poveselila kad si napisala tu da su doktori ipak pogriješili..... žao mi je stvarno što sve to prolaziš.... i znam da te sigurno muče po bolnicama jer u tvojem slučaju,nakon 12.tjedna trudnoće etičko povjerenstvo bolnice mora odobrit pobačaj...

ako si u Zg, ja ti savjetujem da otiđeš na Sv.Duh, ja sam našla gore izvrsnog doktora Hafnera koji me pogledao još jednom na uzv i nažalost potvrdio dijagnozu ali je već sljedeeći dan nosio moje papire na komisiju bolnice i odmah su mi odobrili pobačaj. Dan nakon toga sam već sve obavila.

Merkur odnosno Zajčevu izbjegavaj u širokom krugu jer oni su u stanju od tebe napravit pokusnog zeca i dovesti te ovako do pola trudnoće...užas...

ne znam odakle si ...

i moj ti je savjet da si popiješ Normabel da te malo smiri jer se inače nikako nebudeš sama smirila.... i vjeruj mi vrijeme liječi sve rane.... samo polako..... i hrabro...

javi se da čujemo što si obavila

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

adal žao mi je što se čudo na kraju ipak nije dogodilo, i što sve to moraš prolaziti, drž se

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

adal gdje si????? si živa?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Adal ne mogu ti opisati koliko mi je zao...
    Prestrasno je kad ti daju nadu a onda te opet ubiju u pojam...

Nazalost, mislim da si prosla tjedne za kiretazu i da ces morati na indukciju. Preporucam ti Sveti Duh, tamo ce se najbolje brinuti za tebe.
    Tolko sam tuzna sad da ne znam ni sta da ti vise napisem osim drzi se.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo me ziva sam...a bilo je uzasno,u pon.su me primili u bolnicu,tek utorak su me pregledali izvadili krv i urin uzeli za analizu i cekaj...u srijedu sam isla na uz gdje su mi konacno rekli da se radi prekid i da se vise ne ceka.u 11:15 h su mi stavili gel i poceli su bolovi ali se nisam otvarala,bolove sam uzasne imala do ujutru do 5h ali nista od otvaranja....bilo je uzasno u 2 ujutru pocele su mi se kocit ruke od agonije ali dok.nije ni to bilo nista strasno pa su me vratili u sobu bez ikakve terapije barem za smirenje nesta.ujutru su me pregledali i odlucili da krenemo sa inekcijama koje je morao m kupiti,dali su mi inekciju u 11 i spustili na drugi odjel.bolovi su poceli u 11:10 h uzas zivi,sestrica me obisla dva puta i to da bi mi rekla da ne stvaram toliku paniku i da prodisem bolove da kako da ne...imala sam bolove 30min.i onda su mi prestali a pocela sam povracati,osjetila sam da je nesta iscurilo pukao je vodenjak a zatim je jos u dva navrata i u grcu izaslo jos nesta tada jos nisam znala sta...dosli su i odveli me na sto skinula sam se i vidjela svoje malo zlato...ocistili su ostatak posteljice i sastrugali matericu,vratili u sobu,nakon dva sata sam se tek mogla oprati,prespavala sam jos jednu noc u bolnici i onda su me pustili kuci...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uzasno iskustvo... Neopisivo mi je zao...

Gdje si bila? U kojoj bolnici?
    Mene su nakon 48 sati trudova morali mehanicki otvarat a nakon 72 sata i nebrojeno boca dripa i doza gela dali si mi neku injekciju od koje sam rodila u sat vremena. Al su se ponasali ljudski, ovo kako ti opisujes mi se cini da su bili dosta grubi prema tebi i da nisi imala previse utjehe od doktora i sestara. Nisu ti dali nista za bolove? Ja sam 3 dana i 3 noci bila potpuno drogirana, nema sta mi nisu dali, od antibiotika, dripa, fizioloske, protiv bolova...Imala sam i po 3 boce infuzije odjednom na sebi. Boljelo je ipak, trudovi na 3 minute cijelo vrijeme al nisam se mogla otvorit.

Sad ti slijedi onaj najgori dio, psihicki oporavak. Daj si vremena, isplaci to, podjeli s nama svoju bol, tu smo uz tebe.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam iz BIH,nista oni meni nisu dali nikakve ja teblete ni nista nisam dobila bila sam ostavljena da se sama porodim,u cetvrtak posle stavljanja gela ja sam u toku tog dana i noci povratila 10 puta a nista nisam smjela jesti,mislila sam da necu docekati jutro....i ostale trudnice na odjelu su mislile da cu umrijeti jer sam od povracanja itgubila tecnost jos i kocenje....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

adal jako m ije žao.... strašno je to što si prošla (((((

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Adal preživjela si najgore..nemogu vjerovati da se takve stvari događaju..Žao mi je..

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam divne ste...a sad se moram izborit s psihom jer kad god oci zatvorim ona mi je slika pred ocima moje malo zlato.....njegove male okice...dusa me boli...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bude i to prošlo... samo treba vremena....

ja ne znam kako sam iz svega toga izašla normalna, ali jedno znam i to je sigurno : ono što te ne ubije,još više te ojača. ja sam bila na kiretaži prije 3 tjedna, doduše prošla sam fizički lakši zahvat nego ti, uspavali su me i kiretirali, ali psihička bol je puno teža od fizičke. Nemoj gubiti nadu, skupi snage i nađi utjehu u nečem... čitaj knjige,gledaj filmove,kuhaj ma bilo šta samo da se nečime zaokupiš. ja sam otišla na posao tjedan dana nakon pobačaja jer mi je na poslu bilo lakše. sad već razmišljam o novoj trudnoći i jeeeedva čekam da prođe 6 mj pa da mogu opet, a nakon kiretaže sam govorila da nikad više ne želim zatrudniti.... ali bilo bi mi strašno da moj sin nema brata ili sestru i da bude sam.

nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti dalje.... ako trebaš kakav savjet,podršku mi smo tu za tebe, imaš pdf Roditelji anđela pa možeš i tamo pisati... tamo su sve mame koje su prije ili kasnije u trudnoći izgubile svoje bebice... meni su te mame puuuno pomogle i neizmjerno sam im zahvalna na psihološkoj virtualnoj pomoći

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

adal draga sve će proći, šaljem ti puno lijepih želja da se što prije oporaviš! možda ti sad to izgleda nemoguće, ali vidjet ćeš doći će dan kada ćeš se opet moći nasmijati!
    ako imaš mogućnost otiđi kod nekog stručnog da malo popričate, ovo je užasan šok, treba ti sva pomoć u ovom trenutku!

u svakom slučaju dođi ovdje i piši, isprazni se, tu smo da te saslušamo!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam....a borim se nekako,imam divnog muza on me tjesi i daje snagu da idem dalje ali samo ja znam kako mi je....nocima kad on zaspi u tisini sobe suze same teku,slike i bol....toliko sam cekala svoje zlato a ono me napustilo,iako je jos bio malena bebica mi smo izgubili djete,nase maleno srce,otisao mi je i dio duse sa njim,ne znam kako cu prezivjeti ovaj bol kako krenuti dalje...nekad samo sjedim i buljim u prazno kao da nisam na ovom svjetu....strah me je....kako krenuti dalje,kako ste vi izdrzale i nastavile zivot?zivot mi je bio jako traumatican i nikako da prestane...za strucnu pomoc nemam sredstava a ovi u drzavnoj sluzbi tesko da mogu pomoci kad samo gledaju hoce li oni imati kakve dobiti....uzas...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

danas je 6 dan i sve mi je teze.... nisam zaposlena pa me ubi ova samoca gusim se od svega ovoga,trebali smo biti sretni roditelji cekati svoju bebicu a mi smo najtuzniji na svijetu....napustilo nas nase malo cedo.....mama ga nikad nece zaboraviti,uvijek ces ostati u mome srcu i mama ce te uvijek voljeti jer ti si bio i ostat ces moje malo zlato....znam da si na boljem mjestu i da si sada dobro da te nista vise ne boli.....voli te zauvijek tvoja mama moj

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Adal, tako mi je žao. Drži se draga.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Adal drzi se!
    Ja sam dosta dugo vremena nakon pobacaja pricala sa svojom bebom, ovako kako ti pises, govorila bi mu da mi nedostaje, da ga volim i da ce zauvijek ostati biti u mom srcu. Isplakala bi se pa bi mi bilo lakse.
    Znam da floskula ali vrijeme zaista lijeci rane.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

prolaze dani a sa svakim danom kao da umire i dio mene kako da se pomirim sa cinjenicom da moje bebe vise nema,umjesto da brojimo sedmice dane mjesece zeljno iscekujuci svoje zlato mi placemo i brojimo dane....cekamo dan kad ce nam barem malo biti lakse....trudim se zaista se trudim ali me jako zaboli kada sretnem trudnicu ili vidim bebu....uzas suze same teku svi gledaju u mene kao u ludacu oni ne znaju za moje boli njih neboli srce oni imaju ono sto ja nemam...

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Strašno iskustvo, jako mi žao što si to doživjela i što ste izgubili bebu. Srce mi plače zbog vas. Nadam se da ćeš ipak uspjeti pronaći snage da izdržiš, sve je još jako svježe i naravno da te neizdrživo boli, ali vjerujem da će ti ipak s vremenom ipak biti bolje (iako se bol nikad u potpunosti ne izgubi), jer ćete sigurno i vi jednom grliti nekog bebača i zbog tog budućeg postani jaka. Pusa!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajde dodi na PDF Roditelji andjela, tamo sve razumijemo tvoje suze i tvoju bol. Mozda ti razgovor s majkama andjela pomogne.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde dodi na PDF Roditelji andjela, tamo sve razumijemo tvoje suze i tvoju bol. Mozda ti razgovor s majkama andjela pomogne.
    Potpis. Mnoge od nas prošle su nažalost slična iskustva, i razumijemo te, sa nama možeš pisati o baš svemu, ništa nije strano niti čudno. Budite ti i tm utjeha jedno drugom, kad tad će i vama zasjati sunce, a vaše prvo dijete zauvijek će zauzimati posebno mjesto u srcu.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis. Mnoge od nas prošle su nažalost slična iskustva, i razumijemo te, sa nama možeš pisati o baš svemu, ništa nije strano niti čudno. Budite ti i tm utjeha jedno drugom, kad tad će i vama zasjati sunce, a vaše prvo dijete zauvijek će zauzimati posebno mjesto u srcu.
    adal

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zelim da se zahvalim svima na lijepim zeljama i rijecima utjehe,mnogo su mi znacile i pomogle u ovim teskim trenutcima....ja sam bolje i nekako sam pocela uciti kako da zivim sa ovom tugom,jos uvijek boli neizmjerno ali zivot ide dalje a i mi sa njim....hvala vam...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

adal draga, drago mi je da ti je malo bolje
    Kao sto si i sama rekla, treba vremena da se nauci zivjeti s tom boli, na dobrom si putu, samo hrabro dalje

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Ne znam jesam li na dobrom topic-u, ali molim vas malu pomoć, mišljenje, savjet... U strahu sam jer sam prvi put u ovakvoj situaciji...
    Danas sam točno 7 tj. trudna. Bila sam jučer na prvom pregledu i ovo je bio nalaz privatne gin: GV=14x8, EO 14mm, bez KČS, ne prikazuje se ŽV.
    Imam i hematom radi kojeg uzimam Duphaston.
    Radila sam betaHCG, jučer je iznosio 5272, a sutra moram na drugi. (Soc. gin mi je rekla da je beta ohrabrujući)
    Šta ustvari ovo sve može značiti, trebam li se bojati?
    Jel imao netko slično iskustvo? Hvala puno unaprijed....

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne mogu vjerovati da nitko nema ništa za reći...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Reyna prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Ne znam jesam li na dobrom topic-u, ali molim vas malu pomoć, mišljenje, savjet... U strahu sam jer sam prvi put u ovakvoj situaciji...
    Danas sam točno 7 tj. trudna. Bila sam jučer na prvom pregledu i ovo je bio nalaz privatne gin: GV=14x8, EO 14mm, bez KČS, ne prikazuje se ŽV.
    Imam i hematom radi kojeg uzimam Duphaston.
    Radila sam betaHCG, jučer je iznosio 5272, a sutra moram na drugi. (Soc. gin mi je rekla da je beta ohrabrujući)
    Šta ustvari ovo sve može značiti, trebam li se bojati?
    Jel imao netko slično iskustvo? Hvala puno unaprijed....
    Draga Reyna,
    mislim da nema razloga za zabrinutost, obzirom da si 'malo' trudna prerani odlazak na UZV moze rezultirati time da nema srcane akcije jer je jednostavno prerano. Obzirom na vrijednost bete trudnoca je tu i zato je ginekologica rekla da je vrijednost ohrabrujuca, danas na novom mjerenju bi trebala biti jos veca.
    Hematom je vrlo cesta stvar u trudnoci jer naime kada dolazi do ugnjezdenja oplodenog jajasca u stijenku maternice vrlo cesto u tom ugnjezdenju naidu na krvnu zilu i tako nastane hematom, ima na forumu puno primjera trudnoca koje su pocele sa hematomom i odrzale se bez problema.

Iskustvo slicno tvojem ima puno nas koje odemo na pregled prerano, a jos k tome imamo duze cikluse ili nam ovulacija nije bas po standardu 14. dan ciklusa

Ne znam jesi vec bila na vadenju krvi, ali drzim ti fige za dobru vrijednost bete i da na slijedecem UZV srceko bude kucalo sve u 16

Javi kako je proslo!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne trebaš se bojati...

Trebaš ginekologa na idućoj kontroli PITATI da ti lijepo objasni sve što na nalazima piše i jasno i glasno TRAŽITI da te uputi kako trebaš postupati. Ne daj se otresti.... Kad ne razumiješ odgovor, pitaj ponovno. I pet puta ako treba.... Nemoj otići kući s pregleda u strahu!

Ja ne znam pročitati nalaz, ali imala sam hematom u prvoj trudnoći. Dobila sam isti lijek (tada se zvao Dabroston) i preporuku o mirovanju do iduće kontrole. Mirovala koliko je trebalo i nakon nekih 8 tjedana sve se lijepo sredilo. Hematom se povukao, čak sam se vratila na posao. Bilo mi je dobro do kraja trudnoće.

Sretno!

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Reyna,
    mislim da nema razloga za zabrinutost, obzirom da si 'malo' trudna prerani odlazak na UZV moze rezultirati time da nema srcane akcije jer je jednostavno prerano. Obzirom na vrijednost bete trudnoca je tu i zato je ginekologica rekla da je vrijednost ohrabrujuca, danas na novom mjerenju bi trebala biti jos veca.
    Hematom je vrlo cesta stvar u trudnoci jer naime kada dolazi do ugnjezdenja oplodenog jajasca u stijenku maternice vrlo cesto u tom ugnjezdenju naidu na krvnu zilu i tako nastane hematom, ima na forumu puno primjera trudnoca koje su pocele sa hematomom i odrzale se bez problema.

Iskustvo slicno tvojem ima puno nas koje odemo na pregled prerano, a jos k tome imamo duze cikluse ili nam ovulacija nije bas po standardu 14. dan ciklusa

Ne znam jesi vec bila na vadenju krvi, ali drzim ti fige za dobru vrijednost bete i da na slijedecem UZV srceko bude kucalo sve u 16

Javi kako je proslo!

Draga Srecice,
    hvala ti na ohrabrujućem odgovoru koji sam odmah pročitala, ali sam čekala novosti da odgovorim.
    Beta je narasla, s 5272 na 7895! Možda nije baš duplo, ali važno je da raste, kaj ne?
    Što se tiče hematoma, za sad mi ne radi probleme (nemam krvarenja) i nadam se da će sa Duphastonom proći...
    Iskreno se nadam da sam samo prerano otišla na UZV (ciklusi su mi inače od 25-30 dana) i da će u utorak sve biti drukčije- i kako ti veliš, da će srčeko kucati sve u 16! (hvala na lijepim željama, drž' fige)

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trebaš se bojati...

Trebaš ginekologa na idućoj kontroli PITATI da ti lijepo objasni sve što na nalazima piše i jasno i glasno TRAŽITI da te uputi kako trebaš postupati. Ne daj se otresti.... Kad ne razumiješ odgovor, pitaj ponovno. I pet puta ako treba.... Nemoj otići kući s pregleda u strahu!

Ja ne znam pročitati nalaz, ali imala sam hematom u prvoj trudnoći. Dobila sam isti lijek (tada se zvao Dabroston) i preporuku o mirovanju do iduće kontrole. Mirovala koliko je trebalo i nakon nekih 8 tjedana sve se lijepo sredilo. Hematom se povukao, čak sam se vratila na posao. Bilo mi je dobro do kraja trudnoće.

Sretno!
    Draga Peterlin, evo pitala sam danas oko krvnih pretraga šta mi nije bilo jasno, pitala sam i oko bete koja je porasla od prekjučer i nadam se da će i dalje rasti... Do utorka navečer ću, nadam se, biti mirnija i onda dobiti pozitivne i sretne vijesti na UZV-u!
    Što se mirovanja tiče, pitala sam gin i veli da mogu raditi svoj posao i dalje, sve osim nekeih težih fizičkih poslova...
    Thx na savjetima.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga Adal...dobro su ti preporučili temu roditelji anđela....od ružnog postoji ružnije....izgubit bebu u 16 tj.lakše je nego izgubiti je u 20 ili 30 a zamisli u 39......a zamisli da rodiš živo dijete i živi ti nekoliko dana,mjeseci ili godina i onda ga izgubiš..............boli uvijek,prokleto boli....poslušaj priče mama anđela....vjeruj mi bit će ti lakše barem malo...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mogu li se ovdje pozalit i cuti vase misljenje plizz
    danas je moja nevjesta bila kod gin. i rekao joj je da bebin mozak nije dobro razvijen, jedna strana, neke celije sta ja znam....5mj je trudnoce...sva je jadna u soku , strahu , prije 4dana je bila kod svog gin . i sve super. sve 5 dadne joj uputnicu u bolnicu onako ,rutinski jer imaju bolji uzv i danas joj ovi u bolnici tako vele, .....jel znate sta to znaci , sta dalje? pobacit ili?
    sutra ide privatniku na 4D uzv ja se nadam da su ovi pogrijesili da je sve ok,
    jel se mozemo nadati ? o Boze bas me je strah

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Crvenkapice bas mi je zao sto prolazite kroz to,al moram reci da tracak nade uvijek postoji i po mom nekom iskustvu nek trazi jos per misljenja pa tek onda donese odluku,znaju oni itekako pogrijesiti i svaki doktor ima neku svoju pricu zato nek potrazi jos neko misljenje i onda odluci,strasno mi je zao
    ja vam zelim punoooo srece i iskreno se nadam da su pogrijesili i da je bebica potpuno zdrava....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja se nadam da su doktori pogriješili i slažem se s adal... nek ide po još jedno,dva,mišljenja...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svakako potraziti jos koje misljenje. Drzim fige da sve bude dobro! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Crvenkapice ima li sta novo?Da li ste isli kod drugog doktora kakve su prognoze,javi nam....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

crvenkapica je odgovorila na drugoj temi da je dr u Zadru rekao da je sve ok!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti na obavjestenju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •