Dana28 prvotno napisa
Doktor na ultrazvuku je jednostavno rekao(uz namrgodjeno lice i poneku psovku upucenu mom ginekologu) da je prekasno i da on nemoze vise nista da vidi jer sam pregled trebala napraviti do 12 tj. Pretpostavljam da me ginekolog ni sada nebi poslao na taj pregled jer sam termin za sljedecu kontrolu imala tek 31-og,sto znaci da bi u svakom slucaju vec bilo prekasno,a razlog zasto mi je dao uputnicu sada je taj jer sam otisla na pregled ranije zbog jakih bolova u donjem djelu ledja.
Meni je 28 god,a suprugu 31,tako da mislim da godine nisu problem.Najvise me plasi cinjenica da je ovo moja prva trudnoca nakon 10 bezuspjesnih godina pokusavanja,i stvar je u tome da mi je sve velika nepoznanica,a dobro znate koliko su nasi medicinari spremni objasniti ili uputiti na bilo sto.Tako da mi je u sustini ovaj forum jedini izvor informacija.I tako HVALA vam svima!
(i da,kada sam nakon snimanja otisla svom ginekologu da mi pojasni sta i zasto,covjek mi je fino rekao da je gotov za danas i neka si kod sestre dogovorim novi termin...nije imao vremena da mi objasni stvari i posalje me mirniju kuci....)