juhica od rajčice
špinat, pire krumpir
juha,pečeni krmenadli,mahune sa puuuno povrća,cikla..
za desert najbolji i najsočniji muffini sa jabukama..jedva čekam!!
povrtna juha, zapečena leća
Pohana piletina punjena sirom i spinatom i pommes frittes - sve zajedno peceno u pecnici. I mijesana salata (paprika, paradajz, luk, mozzarella sir, s dressingom od maslinovog ulja, limuna, jabucnog octa, cesnjaka u prahu, soli i bijelog papra). Mljac!
Pileća juha, pire krumpir, pohani karfiol, cikla salata.
pileća juhica, i enchilada mexicanas na nas,
za klince kuhano meso iz juhe i kajgana - po potrebi
danas je idealan dan za krumpir u rerni, nasoljeni luk i kobase...
al kuhala sam grašak s malo kobase
juha!-u expres lonac cijela mrkva, celer, 4lista kelja, 4lista zelja,1luk, 1češnjak, 1krumpirček, 2paradajza, sol i super!
i rižoto od svega i svačega; na ulje dinstani luk pa na njega kelj, malo zelja pa nekoliko paradajza, stavim čak i celer kockice, više mrkvi kockice, (znam i mahuna staviti) to se dinsta pa na to vode za grašak, rižu i proso i solkad se skuha za 15min, obavezno nekoliko nasjeckanih češnjaka, papar, origano. i još koja minuta kuhanja. kako nebi bio fino s toliko raznog povrća
pileća juha, pita od lisnatoga s krumpirom i sirom, pohano meso ostalo od jučer
grah sa domaćim kiselim zeljem i sušenim rebricama..uhhh kak ovo nisam dugo radila..
Ragu juha, rolana piletina sa sirom (zapečena), njoki i umak od šampinjona...ova zimurdača baš nekako daje apetit)
za MM i mamu - grah s repom;
prežgana juha za L i mene
danas lazanje (s puretinom ih radim), zelena i radič salata
sutra sekeli gulaš i pire krumpir
krem juha od kukuruza, štruca od zapečene leće i njoki s vrhnjem
da mi nije glavica zelja koju sam kupila bila iznutra gnjila, crna, fuj, groznodinstala bi zelje s junetinom, ovako kelj
kupila u intersparu 7 kg poriluka
predivan je stigao
blanširala ga i sad si mislim da li da jedan dio potrošim odmah danas ili da sve zamrznem, a danas skuham..., pojma nemam
prežgana juhica,faširke od krumpira,dinstani kiseli kupus i pečena domaća kobasica
JA kuham poriluk kao i sva variva ILI na malo ulja dinstam narezani poriluk i bijeli i zeleni dio dok malo ne omekša,dodam vodu i rižu,malo bijelog vina oko 0,5 dl,kuham dok se riža ne skuha.Na kraju dodati 2 dl vrhnja za kuhanje i parmezana ili naribati bilo kojeg tvrdog sira.Jako dobro
MISLIM da sam taj recept našla ovdje!!!
ja poriluk ni ne blanširam, raspolovim ga, operem i narežem na sitno(ne presitno) podjelim na porcije i stavim u led. pa po potrebi dodajem, u bolonjez, u umake za tjesteninu, u salate, u rižota... svuda.
moji ga na žalost, na klasično varivo ne ćele ni probati.
a kuhanje danas... ne kuham, sve mi smrdi. i od svega mi je muka. kuha im mm, brzinski.
valjda će preživjeti još tjedan dana bez mojih zdravih obroka dok ne dođem k sebi. tješim se da ionako J u vrtiću jede normalan ručak, T kod bake nakon škole, pa nije tako velika šteta. jer ne mogu, stvarno ne mogu. sinoć sam skuhala juhu i mislila da ću krepat.
varivo leća
juha iz vrečice, pil. file punjen šunkom i sirom i prepržen u tavi, krumpir iz rora
za desert Ledo štrudla od vanilije i šumskog voća![]()
danas najvjerovatnije špinat, pečena jaja i dečkima pečena slaninica
Juha, pogačice od kelja i mesa, pire krumpir, radič, a za desert imamo jučerašnje rođendanske čokoladne torte.
Uh, danas si baš guštam u kuhanju![]()
krem juha od graška, tagliatelle al verde s lososom u umaku od vrhnja!
Juneća juhica,tjestenna i juneći saft,salata
I knedle za desert
danas fast fud
juha od rajčice, pečeni picek i zelena salata
za desert, kompot od višanja
a kasnije buhtle (crko dabogda onaj tko me na njih navuko)
opet sarma i pire-krumpir;
večera - pogačice s kajmakom
Mmmmm, juhica, od domaceg paradajza, fini strukli iz vlastite radionice i kupus salata. Jedva cekam.