Danas je bilo varivo od graška + picek pečen u ekspres loncu, a za sutra planiramo rižoto s hrpom raznog povrća (luk, paradajz, paprika, patlidžan) i ostacima uskršnje šunke. Juha pileća (od danas, nismo ju pojeli) + zelena salata.
Danas je bilo varivo od graška + picek pečen u ekspres loncu, a za sutra planiramo rižoto s hrpom raznog povrća (luk, paradajz, paprika, patlidžan) i ostacima uskršnje šunke. Juha pileća (od danas, nismo ju pojeli) + zelena salata.
rižoto od piletine, graška i mahuna + krastavci salata
prokulice i puretina
Jucer rucak: basmati riza, umak od povrca, salata od svjezeg kupusa.
Juha od povrća
Palačinke punjene špinatom,sirom i pilećim bijelim mesom,zelena salata
Jucer: home-made chilli con carne + tortilje (kupljene)
Danas: rizoto od ostataka pecene piletine i mrkve
Sutra: vjerojatno zapecena cvjetaca s tunom
Zapečena cvjetača, juneći šnicli u šugu i zelena salata je bio današnji meni, a tumorov špinat i girice, možda i malo srdela ako muž donese i juha od raznoraznog povrća.
krem juhica od korabice i brokule, home made pizza, salata od cherry rajčice i mladog luka
danas kuha dragi, supica, peceni mladi krompir i kobase, kupus-salata
sutra tradicionalna pizza
nedjelja jos neizvjesna, mogao bi texas beef chilli
p.s. lijepo se vratiti na topic![]()
baš htjedoh pitat.. otkud tebe?!
![]()
spremam se vrrrrrrrrlo lagano za roditeljske stojbe, a kuhanje mi je visoko na spisku prioriteta :D
Danas smo imali pileću juhicu s griz njokima, pohanu piletinu, pire, umak rajčica-grašak.
Posljednje uređivanje od Doga : 20.04.2012. at 17:53
Pečena koka s krumpirima u rerni, francuska salata. Ostalo je i malo juhe od jučer. Bez deserta ovaj vikend.
krem juha od graška i mrkvice, saft od pilećih jetrica, tjestenina, zelena salata
danas sam spremala pileća krilca u fritezi
francuska salata,juhica
Danas pošaljem m u dućan da sam izabere meso. Vrati se s junećom koljenicom??!! Prvi susret. Očistila sam je, narezala i bacila u lonac, pa će biti vinski gulaš.. možda dobro ispadne.. navodno je moguće![]()
sutra ću spremat pečenog mladog kunića,špikovanog sa špekom i sirom,k tome pečeni krumpir i mlada salata iz mog vrta
obavezno juhica i danas sam spremila milch schnite
Bit će večera, svi su uokolo preko dana. Imam mljeveno juneće i sve kalkuliram - što je najbrže od toga složit (još da ide u slow cooker). Još mi nije nadošlo u glavu. Ima tko ideju?
Varivo od mahuna, palačinke.
Sezona je šparoga, a ja ih obožavam pa će i danas biti rižoto sa mladim lukom i šparogama.
Jučer za ručak lignje sa krumpirima.
jučer juneća juhica, junestina u slatkastom saftu, pire i zelena salata, za desert torta od šljjiva
Dnas momcima po želji bolonjez, a ja sam upravo ručala pene s gomilom tikvica i mladog luka malo popečenih na gril tavi i punu zdjelu zelene salate.
Majka je poslala jadranske lignje, friško iz mora.. tako da ću ih baciti na žar.
danas bila piletina u umaku od luka i juha od tikvica
i šarena salata
jućer, zagrebački i rizi bizi
danas šareni pužići i domača šalša sa livanjskim sirom
sutra varivi od mladog kupusa sa lećom
pileća ragu juha,pileći rižoto,zelena salata
i kod nas grah danas i sutra, sa kobasicom reda radi
Kod nas varivo od leće s grincajgom i malo zobenih pahuljica + salata kristalka
(sad vidim da je babyboys napisala kobasicu reda radi - tak je i kod nas, he he he...)
Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.04.2012. at 10:08
Blitva s krumpirom, pohano bijelo meso, zelena salata.
Danas varivo od mladoga kelja, a da ne bude pusto ostalo mi je pečene patke.
Sutra lasagne, zelena salata iz vrta, domaća paradajz juhica.
Prekosutra grah. A za petak biti će krem juha od tikvica, a ostatak još smišljam (hm vidim kiara79 spinat, pire i jaja, e baš bi to mogla)!
wok, povrće i crveni grah u njemu