da, viška nema rajčice
Jedno vrijeme mi je bilo muka kada dodje cas da se pravi rucak....ali pokupih par novih recepata ovde i sad sam jako radosna...ukucani takodje....hvala svima koji ucestvuju...Od ovih novih isprobanih recepata kod nas je pobjedu odnio piletina s carijem i prazilukom....fantasticno je....svima ga djelim...
Danas kod mene pita sa mesom i sampinjonima...kupus salata
Sutra ide piletina sa prazilukom...cuscus....cvekla salata
Ajme da, tako je, viška u pravilu nema pomidora! Probaj, pa nam javi![]()
Povrtna juha, pureći faširanci i zapečeno povrće (krumpir, mrkva, karfiol i brokula)
Pileća juha, kuhana riža, dinstano miješano povrće, pohani filet soma, mladi luk i cikla.
jucer mm punio sv.kare, uz to umak od vrganja, njoki i zelena salata
danas tjestenina s brokulom i mrkvicom zapecena u pecnici i cikla
janjeci put u umaku od paradajza, hrpa povrca, slanih srdela/ kuhani krumpir kao prilog
Danas bile pljeskavice od junetine i grašak varivo, kasnije pohani kolutići luka i neki umak za gledanje derbija
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
pileća juha sa svime što uz to ide
i knedle
one prave, sa šećerom i prezlom :sada mogu i umrijeti:
Danas je bio ričet. Plan za sutra je škarpina i lešada (krumpir, mrkva, brokula).
Eh, da... neka juha povrtna s gris knedlima.
Sad tek vidim ove knedle (prave) iz pretnodnog posta. Mhm, mogli bi se njima počastiti u subotu...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.02.2013. at 17:19
Piletina s tikvicama i mrkvom a maloprije knedle..točno ovakve kakve apricot spominje![]()
danas su bile lazanje i zelena salata
sutra pileći bataci i zabataci na gril tavi, blitva i jaja
Krumpiruša,sirnica i jogurt ili kiselo mlijeko
Složenac od krumpira, tikvica i mrkve, uz to salata od kupusa
Juha, poriluk s jajima i špekom
Za desert slatke palačinke sa sirom
Izlivač od tikvica i svježeg sira, kajgana od domaćih jaja i cherry rajčice![]()
Ćimulice od broske lešo i male salpice na grill tavi, a od druge polovice salpica kuham brudetić za sutra
Ima još i par čupavaca za osladit se
Maco, eto me kod tebe!
Ja još neznam šta mi dragi kuha, jer mi jedemo tek navečer. Maloprije se spustila do sveki na ručak, spremala musaku.
Mahune čušpajz s junetinom.
Za večeru vrtičke knedle.
Za ručak losos s krumpirom i blitvom i neka salatica, večera corn dog
grah ričet sa domaćim suhim kobasicama
to će biti i sutra..
a s obzirom da su najavili lijepo vrijeme za nedjelju,vrijeme je za roštilj..konačno!
Danas mi je cooking day...przene lignje sa krumpir salatom, klincima pomfri. Brzinski kolac sa visnjama i domaci kruh.
Krem juha od povrca,pastrve i pire od karfiola i krumpira, kiseli krastavci
ne da mi se kuhati
mrzim kuhati
mislim, ne mrzim kuhati, ali mrzim ići kupiti to što mislim skuhati
a još ništa ni ne mislim
u problemu sam
ček
ti kupiš meso i povrće pa ti po tjedan dana stoje u hladnjaku?
Ja danas poriluk na bijelo, a muz je na dijeti pa za njega salata
nemrem ja tako
pa sam danas nabrzaka kupila glavicu kupusa i skuhala kalju
Ni ja ne kupujem namirnice tjedno. Iz razloga što ne znam što će se baš danas ili sutra jesti MM i meni, a i ježim se od zamrznutog mesa. I isto trenutačno nemam inspiracije... hmmm.. možda bih mogla kakav fini povrtni quiche sutra??
i ja ne kupujem svaki dan pa mi ne bi jeli ništ najmanje 3-4 mjeseca u godini kolko sam paralizirana s klincima doma.
Uvijek neku rezervu treba imati.
Danas prijatelji dolaze na večericu. Biti će fondue.
Hehehe, to mi je uvijek najlakše napraviti, a ljudi budu oduševljeni
mamice, uvlas isto tako