Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kupaonski ormarići

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno kupaonski ormarići

Uredili smo novu kupaonicu, međutim budući smo ograničeni prostorom morala sam kupiti manji kupaonski blok koji ima samo ogledalo i ormarić ispod lavaboa (za ručnike i sredstva za čišćenje) tako da mi je ostao problem kuda pospremiti kozmetiku i sl. svakodnevne sitnice.
    Nisam htjela stavljati nikakve otvorene police jer mi to djeluje neuredno.
    Kako ste vi riješile eventualni takav problem?

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mi smo kupili kutne police staklene (imas i bijele plastične)...kutna polica ima 3 police i u to posložim kozmetiku. super mi je jer iskoristim kut kupaonice.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rešila tako što ne držim peškire u kupaonici. Prvo mi nije higijenski ma koliko da su vratanca dobra a drugo zauzimaju, brate, previše mesta. Radije se šetam po njih do ormara u gostinskoj sobi

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

imala sam tu kutnu staklenu u staroj kupaonici, ali u novoj nemam slobodan kut - u jednom bojler, u drugom tuš kabina, treći WC i onda vrata.
    mislila sam staviti ormarić isti kao i donji od prilike dim. 30x70 pored ogledala (ima za kupiti ali mi nekako žao bušiti rupe po novim pločicama (a jesam komplicirana), a nije mi baš praktično da se stalno saginjem u donje elemente po kozmetiku.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi imamo ormaric iznad lavaboa i wc-a,na celom tom zidu,sirine 120cm,visine 110cm i dubine 10cm.
    Na vrata smo polepili ogledala,tako da vizuelno povecava prostor.Proguta brdo kojekakvih bocica,cudo jedno,a ne zauzima puno mesta.Lavabo je ugradjen u donji plakar,koji takodje svasta proguta.
    Jos imamo i visece ormarice,koji ne smetaju,ali se moramo popeti da bi se nesto dohvatilo.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

budući da sam sve elemente već postavila bi li bilo neestetski kada bi naknadno postavila taj gornji ormarić budući da imam ogledalo 60x80 donji, element 65 (ogledalo je na sredini donjeg elementa) i da sada stavim taj mali ormarić pored ogledala dim. 30x70?

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

imaš super ormariće i plastične i drvene i sa ladicama i sa policama u Intersparu, ful su jeftini, ja sam tamo kupila plastični mali ormarić sa ladicama za kuhinju, ima ful duboke ladice i jako je lagan i baš onak, simpa...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    budući da sam sve elemente već postavila bi li bilo neestetski kada bi naknadno postavila taj gornji ormarić budući da imam ogledalo 60x80 donji, element 65 (ogledalo je na sredini donjeg elementa) i da sada stavim taj mali ormarić pored ogledala dim. 30x70?
    ja bi zanemarila esteiku u ime praktičnosti, budući je to nešto što ti treba svakodnevno

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li se pitanje odnosi na ormaric kakav sam ja opisivala?
    Ja glasam-za

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kupljen ormarić, svašta unutra potrpala a to što je malkice veći baš me briga jer kao što kažete treba mi svakodnevno, a uspjela sam naći isti kao i donji element i to na akciji jer im je kao negdje oštećen (ja ne vidim gdje osim što su mu jedna vrata bila niža a i to je MM "poštelao"). hvala svima na savjetima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •