-
Koja je procedura za preseljenje kod drugog doktora opće prakse
Zanima me sljedeće:
Svojom trenutnom doktoricom opće prakse nisam zadovoljna i pod hitno bi ju mijenjala,
htjela bi to napravit na "fini" način
kaj mi je za napravit?
Koja je procedura da bi promjenila doktora?
-
Nisam sigurna, ali mislim da moraš otići kod novoizabrane doktorice, sestra ti da neke formulare s kojima odeš na HZZO i to je to. Napominjem, nisam sigurna pa neka me netko ispravi ako nisam u pravu!
-
ako nisi mijenjala liječnika unutar godinu dana moraš odabrati novog liječnika, otići kod njega da ti sestra da izjavu o promjeni liječnika
ovjeriš je u hzzo
i to je to
oni mogu karton tražiti da prethodni liječnik pošalje službenom poštom
-
Kod nas je tako da se samo javiš kod novoizabranog liječnika. Svu ostalu papirologiju obavlja sestra.
-
Nikad nisam mijenjala doktora tako da zbilja nemam pojima!
znači, kod nove doktorice moram riješit papirologiju ili hzzo ako bude potrebno
a staroj se moram javit zbog bilo kojeg razloga ili ju više netrebam ni vidjet?
neznam dal joj moram reći da odlazim ili ne?
-
Odi kod nove pa pitaj - mislim da se ne moraš javljati staroj. Ja sam mijenjala gin., muž dr. opće prakse i nitko nije morao na odjavu kod starih dr.
-
neke ambulante same riješavaju to na HZZO (tako da sestra to nosi sama) a u drugima ti sama nosiš
to ti je najmanji problem
glavno ti je naći liječnika kod kojeg ćeš se upisati, potpišeš izjavu o promjeni izabranog liječnika, to se ovjeri na HZZO i to je to
ti ne moraš ići kod stare liječnice
jedino ako joj želiš odnjeti bajaderu za rastanak
-
Aleks baš si me nasmijala s ovom bombonjerom!!!!!!!!
Ma nosit ću sve kaj i kam god treba samo da više nemam posla s njom!
Nažalost al tak je ispalo!
-
Znači kod novog uzmeš formular, ovjeriš na HZZO i vratiš mu jedan primjerak. Ne moraš nikome ništa javljati, eventualno će te novi doktor zamoliti da starom dostaviš jedan papir o promjeni, da mu pošalju karton. Neki sami to naprave, neki traže pacijenta. Ja sam prije par mjeseci promijenila sve redom, osim okulista...
-
-
kakav vatromet, bilo bi lijepo da joj objasnis zasto odlazis, mozda uvazi konstruktivnu kritiku
-
Ma vjerovatno bi joj pokušala objasnit na lijep naćin, osim ako ide MM samnom onda neznam......
Njemu se previše toga nakupilo zbog zanemarivanja mojeg stanja i sad je lud na nju!
samo se nadam sretnom preseljenju da se konačno mogu normalno liječit!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma