)))) kad bi postojao izbor za osobu koja sebe najviše cijeni ovdje na forumu ja bih vjerojatno bila number one. Da ima izbor za najsretniju osobu vjerojatno bi bila number one. Da ima izbor za osobu koja najviše uživa u životu (ako izuzmemo to da povremeno radim po noći kao npr. upravo sada) ja bih bila number one. Dobro sad se malo i šalim jer nemožemo to znati ako uistinu ne napravimo takav izbor
Prije nekoliko dana sam imala spontani. Da mi se to dogodilo prije nego sam primila Boga u svoj život sigurno bih bila jako nesretna i u strahu da li će mi se to opet dogoditi.
Kad sam prije morala raditi ovako po noći kao što radim sada bila sam pod stresom, sada nemam ni trunke stresa. Samo želim da i drugi nađu mir i ljubav. Iskreno želim da svatko od vas bude sretan u životu. Ja mislim da moji savjeti mogu jedino pomoći, ne i odmoći. Ja sam se iz temelja promijenila i to je utjecalo i na ljude oko mene, i oni su postali bolji. I ja sam došla u obitelj koja je bila puna mržnje, svađanja, kritika itd. i stvari su se bitno promijenile. Nisu savršene, ali ih sada uistinu mogu smatrati svojom obitelji, volim ih.