Trina prvotno napisa
mayato, ti si otvorila ovu temu. Jesi još s mužem?
Mala teta, prestrašno je sve ovo što si napisala. Moje mišljenje je da bi dobar početak bio skupiti svoje stvari i otići kod mame. Ona te voli, njeno si dijete i tamo ćeš se osjećati sigurnom i voljenom. Sigurno da će ti trebati neko vrijeme da dođeš sebi (uz potrebnu pomoć naravno) ali tvoj "lijek" je otići ća i krenuti ispočetka. Ma zamisli, ti si nečije dijete, tebe je netko nosio u trbuhu 9 mjeseci, nečije si najvrijednije na svijetu. Netko bi život dao za tebe..a ti si u situaciji da tebe netko maltretira, ponižava, mene je najiskrenije srce zabolilo kad sam čitala sve ovo što si napisala. Tvoj muž je razmaženko, čovjek koji se još nije odvojio od majke a uz svoj loš karakter, on te ne voli. Ne budi glupa, ne ponižavaj i samu sebe, otiđi i počni živjeti.. Jednom kad nađeš čovjeka s kojim ćeš imati dobar brak, bit ćeš ljuta na samu sebe što si potrošila tolio vremena na svinju. I piši, piši, istresi sve iz sebe....i ne odustaj od pomoći, kucaj na sva vrata...i ne boj se promjena, one su nužne u tvom životu. Želim ti najiskrenije sreću i još više habrosti, iako si hrabra žena i nek te tvoja hrabrost i volja guraju naprijed