Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku

Npr. lamaću svojim posuđem i srebrninom i lijepim stolnjacima, a ne bi s tim čovjekom provele ni pol sata u onome što on voli. Ali taj čovjek mora i kupovat i slagat i brisat i sve. Kad ih moli da pogledaju tekmu s njim (je, dosadno), one su prepametne i prelijepe da se gnjave time. Pa ima koka koje ne vole da im dođe društvo jer MORAJU onda spremit pečenu patku i sve u srebrnini. Ne može da dođe društvo i jede čips, jer se ona tako ne pokaže idealna domaćica, a ne da joj se to uvijek. Ovo je fakat iz stvarnog života. I kad mi ta mačka kaže da joj je muž mrzovoljan - pa je. I ja bih bila. Ako ne voliš da jedu čips, zatvori se u sobu i gledaj film. Ili ne znam. Ali ne. Njoj je vlastita slika o idealnoj domaćici ispred čovjeka, života, ljudi i slično. Ima i obratnih slika. A kad ti ti ljudi pričaju što im bračni drugovi rade imaš osjećaj da su zlotvori...
mislila sam da od Hiće (stvarno? Hićo?) neće biti gorega
ali prevarila sam se
jer evo životne mudrosti #568: "Žene se žele razvesti zbog banalnosti npr. ne da im se peć patka i servirati u srebrnom posuđu koje su upravo ulaštile a ne da im se niti servirati čips jer će im gosti mrviti po čupavom tepihu. A povrh svega, njima nesretnicama ne da se gledati utakmica s mužem, premda on s njima lašti njigovu srebrninu".
jesi to htjela reći?
ženi koja ima stvarne i ozbiljne bračne probleme, koju muž ne doživljava kao živu osobu osim kad mu se digne, koji je lijen, koji ne voli i ne brine za vlastito dijete, koji ne želi razgovarati a još manje raditi...
ajde neka tvoj vrti daljinski tri mjeseca u kutu kutne garniture a ti odi raditi
pa da vidim jel bi za to bila kriva njegova baka partizanka
ili djed komornik s bečkog dvora
koja sramota!