Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: jako prljave uši

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A vaxol za uši pa da se samo iscjedi van dok spava

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    A vaxol za uši pa da se samo iscjedi van dok spava
    X

Ili Cerustop. To su preparati na bazi ulja, otapaju cerumen. Po noći samo treba staviti ručnik preko jastuka jer se iz ušiju iscijedi cijela septička jama, ali treba kapati nekoliko dana prije nego se to počne čistiti. Nas je više puta spasilo pogotovo dok su djeca bila mala.

Ako je problem treća mandula, onda će ovo rješenje biti samo privremeno. Moj stariji je morao ići na ispiranje ušiju svaka tri mjeseca do operacije sve tri mandule, a nakon toga ni jednom.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je problem treća mandula, onda će ovo rješenje biti samo privremeno. Moj stariji je morao ići na ispiranje ušiju svaka tri mjeseca do operacije sve tri mandule, a nakon toga ni jednom.
    Peterlin, što je vama bila indikacija za operaciju krajnika ? Mi smo prije doslovno non stop vodili borbe s upalama krajnika, gnojnim anginama i slično. Unazad pola godine, možda malo više, situacija se znatno popravila, ne sjećam se kad je zadnji put popio antibiotik, ali muči me to užasno hrkanje. Čuje se u dnevnom boravku, zvuči kao da u sobi spava neki gojazni deda, a ne malo djetešce.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, što je vama bila indikacija za operaciju krajnika ? Mi smo prije doslovno non stop vodili borbe s upalama krajnika, gnojnim anginama i slično. Unazad pola godine, možda malo više, situacija se znatno popravila, ne sjećam se kad je zadnji put popio antibiotik, ali muči me to užasno hrkanje. Čuje se u dnevnom boravku, zvuči kao da u sobi spava neki gojazni deda, a ne malo djetešce.
    Teška nagluhost.

Inače, bilo je i hrkanja i pišanja po noći dugo dugo (i to se riješilo preko noći nakon operacije mandula), česte upale liječene antibioticima (više puta godišnje) ali najgora je bila gotovo potpuna gluhoća. Sve se sredilo. Imao je tri godine. I nek mi nitko ne priča o traumama u bolnici (proveo je tamo jednu noć) jer odahnuli smo i mi i on.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Teška nagluhost.

Inače, bilo je i hrkanja i pišanja po noći dugo dugo (i to se riješilo preko noći nakon operacije mandula), česte upale liječene antibioticima (više puta godišnje) ali najgora je bila gotovo potpuna gluhoća. Sve se sredilo. Imao je tri godine. I nek mi nitko ne priča o traumama u bolnici (proveo je tamo jednu noć) jer odahnuli smo i mi i on.
    I mi imamo problem s noćnim mokrenjem, preko ljeta se čak smanjilo, ali čim je malo zahladilo eto hrkanja i noćnog mokrenja. Što se gluhoće tiče, on se jednom požalio da slabije čuje na to jedno uho, i ispalo je da je u njemu imao čep koji je trebalo isprati kod liječnika, otad se ne žali, a ni ja ne primjećujem da slabije čuje. Ne mislim da bi imao neki traumu od operacije, dosta je zreo i samostalan za svoju dob. U svakom slučaju, nastojat ću se ozbiljnije pozabaviti ovim.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

eto guglam danas i ponovno nalijećem na svoju staru temu. šest godina, a stanje isto ili gore. u cijelom životu imao jednu upalu uha i pedijatrica mu je jednom isprala uši i to je bio užas, ali čuje dobro, nije alergičar, rijetko i da je bolestan, ne hrče. mandule su okej, a danas mu je iz uha ispalo pol cm x pola cm tamno smeđe smole. a u ned isto. baš ima jak taj sekret. ne znam valjda će se popravit nekad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •