-
Osoblje foruma
Mala scena - revija predstava po 10kn
-
Evo, baš gledam na stranicama Male scene i za predstavu Kraljevna na zrnu graška piše da je ulaznica 35 kn :/
-
Osoblje foruma
Kad na njihovim stranicama klikneš na RASPORED, izlistaju ti se sve predstave. Pored svake od ovih "revijalnih" piše i cijena od 10kn.
-
Znači je 10 kn! Morat ćemo otići na neku od predstava. To će nam biti prva predstava pa se nadam da nas neće izbaciti iz kazališta 
Idem vidjeti mogu li se rezervirati karte...iako vjerujem da radnim danima i neće biti tolika navala :/
-
Bili jutros, gledali Priču iz ježeve šume i jaaaaaaaako nam se svidjelo.
-
treba li unaprijed kupiti kartu ili može i prije predstave?
-
Može i prije predstave, ja jučer išla pokupiti rezervacije i ako ima mjesta karte se mogu i kupiti tik pred predstavu..ali mole da se dođe bar 10 min ranije jer tko kasni ne može ući.
-
I moji su bili na Prici iz jezeve sume i odusevljeni su! Steta sto i inace nema jutarnjih predstava za gradjanstvo tokom tjedna, mnoga djeca koju ja znam a ne idu u vrtic bi isla... tako da je ovo dobrodoslo osvjezenje. Ulaznice su po 10 kn, navale nema jer vecina roditelja ujutro radi, a djeca su po vrticima.
-
Osoblje foruma
mi smo odgledali tri " Priče iz ježeve šume" i "Pčelice, pazi" obje su gostujuća kazališta, zabavno za male.
Danas smo odgledali "Kamenje", odlična predstava za stariju (posebno mušku) djecu , jako dinamična i otvara mnoga pitanja o moralu i odgovornosti mladih, ali ispričano na pristupačan način (moj devetogodišnjak nije skidao oći sa pozornice cijeli sat), napominjem samo da je za stariju djecu (iznad 10) zbog tematike i jezika.
Posljednje uređivanje od sirius : 04.09.2011. at 18:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma