-
bračni krevet sa ladicama za spremanje
Trazimo veličinu 180x200 da se konacno naspavamo ko ljudi (obzirom na nocne pridoslice
) ali zelim da ispod postoji mogucnost spremanja stvari (ladice ili bilo sto slicno). Nismo puno razgledavali zgb ducane namjestaja al ono malo sta jesmo - nula bodova, naime svi su manjih dimenzija (uglavnom 160 sirine). Da li netko ima info. gdje pogledati i da nije astronomska cijena? hvala!
-
-
Administratorica
mi smo kupili u kiki (prije dosta godina, ali valjda imaju i sad)
dakle, običan krevet 180x200, i posebno smo još kupili 4 ladice za spremanje stvari (od istog drva)
-
smedja prvotno napisa
Ikea
da, vidjela sam zgodni u Ikeii (bijeli, mljac
sa ladicama ali bih prvo voljela vidjeti stanje na domacem terenu da usporedim isplati li mi se uopce to dovlacit iz Graza
-
Mi smo dali napraviti baš takav u Inkei, još prije 7 godina. I dalje nas služi savršeno. Tad je Inkea bila u Branimirovoj, blizu Gl. kolodvora, ne znam gdje su sad, treba malo prosurfati.
-
pogledaj na oriolik.hr
tamo sam kupila i krevet i madrac, jako smo zadovoljni.
-
gledam Oriolik na netu al nigdje ne vidim cjenik
vidim da imaju velike sa spremnikom
da li imaju ducan u Zagrebu ili samo vidis preko neta, narucis i dostave na adresu?
-
i mi ćemo uskoro trebati nov al mislim da ćemo ga dati napraviti kod majstora...
-
kontaktirala sam Oriolik i mogu nam napraviti ono sto zelimo, poslati i montirati u stanu
izrada traje 20 dana
ako ne nadjemo nista u ZG, mislim da cemo se odluciti na njih
-
Dati ga napraviti po narudžbi kod nekog stolara. Puno kvalitetnije i jeftinije. I napravi ti točno onako kako želiš.
-
Mi radili kod stolara, wenge krevet sa velikim dubokim ladicama za spremanje. Slažem se sa Tinakom, em je povoljnije, em dobiješ krevet točno onakav kakav želiš.
-
Meni je oriolik vrlo profesionalan, ja nisam vidjela krevet prije samo na netu naručila ga i njega i madrac, oni mi donjeli montirali u stan i sve bilo ok. Obožavamo svoj krevet, mislim da se odeon zove, a madrac je neki dvozonski, kad se MM okreće po noći da mene ne mrda. Sve skupa nas je došlo oko 3000 kn.
-
I nama su ponudili Odeon
-
ma to ti je krasan krevet imaš ispod spremnik, ja sve stavim o one vakum vreće i red mi je u krevetu. Ja sam uzela od skaja da ga mogu brisati. pazi samo na debljinu madraca, uzmi onaj deblji, mislim da je 21 cm.
Jedina mana ne možeš obrisati ispod njega ako ti netko malo jači ne pomogne.
-
koji vi imate madrac? meni su ponudili Ortoflex
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma