Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: jel se vaši tuku????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moji se ne tuku (5,5 i 2 godine) jer njega otpocetka drilamo da je seka mala, ne shvaca sve i da je mora pazit
    ona je sad skuzila udaranje pa ga ponekad ide klepnit, kad je bas ljuta, ali on joj ne vraca vec se makne pa je tuzi
    znam da su jos premali i da se svasta stigne promijenit

ja i sestra smo se, ko u zdenkinoj prici, pomlatile zadnji put kad smo obe bile na faksu
    iako smo bile najbolje prijateljice (13 mjeseci razlike)
    nismo se jako udarale, ali bi se cupale strasno i gurale
    s obzirom da je otac uvik govorio kako mu je to uzasno, da se mi tucemo, sad prica kako bi cuo gungulu u sobi, usao, a nas dvi crvene, zadihane, pune dlaka
    on pita sta je bilo, a mi uglas - nista

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom da je otac uvik govorio kako mu je to uzasno, da se mi tucemo, sad prica kako bi cuo gungulu u sobi, usao, a nas dvi crvene, zadihane, pune dlaka
    on pita sta je bilo, a mi uglas - nista

Umirem!

Moj je brat bio puuuno stariji od mene pa nemam osobno iskustvo ali mi je zanimljivo čitati vaša - da se pripremim. Moji su još mali ( cura 4 g. i dečkić 6 mj.) ali već vidim da će mali biti živac tak da će frcati perje i kod nas.

Vi, koji ste se i sami mlatili sa sestrom/bratom - da li vas je uopće diralo što su roditelji govorili?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku

Vi, koji ste se i sami mlatili sa sestrom/bratom - da li vas je uopće diralo što su roditelji govorili?
    Mi se baš nismo mlatili, ali smo se svađali...kao i sva braća i sestre, pretpostavljam. I užasno me živciralo što nas mama nije puštala na miru da sami riješimo stvar već se uvijek uplitala i govorila kako se braća i sestre ne smiju svađati, kako se moramo voljeti... A mi smo se nakon svađe igrali i razgovarali kao da nije ništa bilo. Ne znam zašto, ali to me baš živciralo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •