-
ovako, moja pricia.
vec se oko godinu i pol u navrate patim s candidom, u viu iscjetka ili cesce svrbeza i crvenila.
flora mi je, naime, dosta unistena terapijom za hpv. imunitet mi je i inace slab.
otada pokusavam oporaviti imunitet. pocela sam piti 1g dnevno vitC, presla sam na integralno tijesto i smedju rizu, izbacila secer (postojali su periodi kada sam popustila), jedem vise povrca i voca, meso gotovo uopce ne, osim ribe. kako dosta brzo zivim, nekad kupim namirnice u konzervama i staklenkama, samo ponekad.
istovremeno se, kad god se pojave naznake svrbeza, mazem plymicol kremom. ponekad ubacim i plymicol vaginalete. kod ginekologa vise uopce za to ne idem jer me on svaki put stavi na plymicol i to je to.
nedavno sam cula za femigel - porbah i odusevljena sam, simptomi nestali nakon prve doze.
od bozica decko i ja apstiniramo i oboje se mazemo plymicolom, iako nema nikakvih simptoma. ono, da eliminiram njega kao uzrok. i nakon menge mi se malo nadrazila. pocela sam detox, neki tonik, i onda procitala ovdje o candida yeast tabletama i dijeti. odlucih - idem na dijetu. jer ne znam vise sto bi moglo biti uzrok, a dosta mi logicno izgleda da je stvar u hrani. kako ja jako volim gljive, dan prije dijete sam isla potrositi gljive u frizideru - jaja sa sampinjonima za dorucak, int. tijesto s bukovacama za rucak i pohane bukovace navecer. znam, malo previse, ali bile su prelijepe da propadnu.
nisam imala nikakvih simptoma dan ranije, a ujutro tako obilan iscjedak!!!
i to u pola terapije femigelom. ne mogu vjerovati da bi to moglo imati veze s hranom. jer zaista sam se pocela jednolicno hraniti nakon tog hpv-a.
dijeta je pocela, i nakon nekoliko dana iscjedak mi lagano nestaje. jucer sam pocela s tim tabletama, jos sam na detoxu, kao i na dijeti.
nadam se da ce to nestati. jer vec gubim razum.
uglavnom, hvala vam na tom postu o dijeti - sama se nikad toga ne bih sjetila.