Drage mame, molim vas da mi pomognete u vezi moga bebaca. ima 4,5 mjeseci i nikako, nikako ne zeli spavati bez mene i sise u ustima. ponekada mu uspjem smugnuti pa nastavi spavati sam ali to je jako rijetko. Uspavljuje se na sisi i onda je zeli cijelo vrijeme uza sebe. planiram uskoro ici na drugo dijete pa se bojim kako ce to sve ispasti. Ako imate neki savjet kako da ga odviknem ali bez suza i ostavljanja da se isplace. ja se jos uvijek nadam da je to samo faza i da ce proci ali kako vrojeme prolazi vidim da sve ostake na istome. nekada me uhvati neka depra da sam nesposobna kao majka jr udovoljavam svim njegovim zeljama ali meni ga je tako zao kada napravi onu tuznu facu dok place i ja to jednostavno ne mogu gledati. nekako mi ue sve prisjelo, sav taj pritisak okoline u vezi odgoja, pa cak i mm sada govori da ga pustimo da place. ali ja sam rekla - ni u ludili! neki dan sam imala panicni napadaj pa je mm odveomaloga u setnju dok sam ja ridala pola sata u krevetu. sve mi se skuplo , i price i pametovanja a i to stalno previranje po glavi kako da odviknem maloga tih navika...

Pliz help

p.s.pisem sa mobitela pa ima dosta gresaka u pisanju a tesko je za ispravljati....