-
Moja prva beba je bila od onih koje se uspavljuju iskljucivo na cici i dalje bi spavala na meni da sam je pustila. Kako to bas i nije spretno rjesavala sam s dudom koju bi (kad je vec zaspala) uspjela ubaciti u usta umjesto cice (trebalo je brzine i spretnosti da se ne probudi) i onda laaaagano spustanje. Ali nikad nije dugo spavala i uskoro sam je ionako preselila kod sebe u krevet i naucila zaspati prije nego ona pusti cicu, pa kad pusti-pusti.
Ali ono sto me cudi je da pisete da ste doma cijeli dan. GRESKA. Izadjite u setnju. Obavezno. Po mogucnosti bar 2x dnevno. Beba puno bolje spava na svjezem zraku. Ja bi svoje nahranila, obukla u skafander (tad vec placu ali treba ignorirati tih minutu), ja se brzo obukla i van iz stana. Dok vani napravim 5 koraka vec spavaju (ma ponekad cim gurnem kolica u hodnik beba zaspi, a jos nismo ni iz kuce izasli). I onda spava bar dva sata da nije na meni, ja obavim lagano ducan, prosecem se, odvedem stariju u vrtic... Mi smo svaki dan ujutro vani pa makar je najgusca magla ili pada kisa. Mislim da je to puno zdravije nego cijeli dan u centralnom, za bebu i za mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma