Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: kada beba ne zeli spavati bez mame...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

super ako hoće u kolica ali ako neće? a ja sam šetala s njom, kad bi zaspala, u kolica i u šetnju, i sve dobro dok spava ali kad se probudi, užas, plakanje (zacenila bi se) dok je ne dignem i dok ne dobije sisu. a natrag u kolica ne dolazi u obzir

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj astral prvotno napisa Vidi poruku
    super ako hoće u kolica ali ako neće? a ja sam šetala s njom, kad bi zaspala, u kolica i u šetnju, i sve dobro dok spava ali kad se probudi, užas, plakanje (zacenila bi se) dok je ne dignem i dok ne dobije sisu. a natrag u kolica ne dolazi u obzir
    Bit mog javljanja je bio da treba izaci u setnju a ne biti doma, da vani beba obicno dobro spava i bez cice/mame.
    Moji oboje su htjeli spavati u kolicima kao bebe (u kosari). Starija kasnije nije bas htjela zaspati u kolicima pa sam obicno uzela kolica i nju u sling, pa kad bi zaspala u slingu bi je preselila u kolica. Dulje je spavala nego doma a i obje smo udahnule svjezeg zraka. Kad bi plakala za cicu - dobila bi je. Obicno bi sjela na kavu, ona papa ja pijuckam i citam novine ili klafram s frendicom i tak... zabavile bi se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •