-
Posto sam ja predstavnik stanara u nasoj zgradi, pocetkom prosle godine sam vodila rat s vodovodom dok malo nismo iskristalizirali stanje oko visokih racuna, pa da vam prenesem :/
Naime istina je da je voda poskupjela, ali sigurno vam na racunu pise "zadnje stanje procjenjeno", a to vam znaci da oni mozda par puta u godini idu ocitavati vodomjere, a ostalo nas deru kak im pase
.
Zato se zna desiti da je jedan racun veci , a ostali nesto manji :/ .
Ondak u 1. mjesecu je uvijek veci racun posto je obracunat za 40-45 dana, a ne za 30 (barem kod nas).
Kod nas je samo 10 stanova, pa znam tocno koliko je u kojem osoba, a u vecim zgradama to zna biti fakat komplicirano, jer ko zna ko koliko rodbine i prijetelja dofura na par dana, a ostali im placaju vodu
, a da ne velim za studose koji prijave jednog a ima ih pet .....
A istina je vodokotlici su posebna stavka, jer kad smo svi u stanovina iskljucili vodu i provjeravali vodomjer on se jos uvijek okretao, razlog su bili dva vodokotlica koja su se samodopunjavala jer su im gumice na ispustima bile porozne.
Tako da ima hrpa razloga za veliki racun vode, a i hrpa prepreka kako to rijesiti
Nama je ovaj mjesec isto ogroman racun 300 kn za 4 osobe, prosjek prosle godine nam je bio 165 - 200 kn kako za koji mj. :/ sto je jos uvijek po mom misljenju previse, jer je voda katastrofa, non stop hrdjava, a cijevovod u mojoj ulici je kompletno novi jer su i sve zgrade nove, a posto je nasa bila prva znam da su sve mijenjali
I te njihove kampanje da Zagreb ima zdravu vodu nek si stave znate vec kam, mozda ona je zdrava tamo gdje ju uzimaju na analizu
( na crpilistu), nek ju uzmu na analizu po stanovima, pa bi ih ja pitala za rezultate
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma