-
Razmišljam i razmišljam trebam li nešto napisati ovdje... i prevladala je želja da ipak napišem, iako se mnogi vjerojatno neće složiti sa mnom. Ja se na tvome mjestu ne bih pokušavala vratiti na isključivo dojenje.
Prvi razlog je što ti sada imaš u dojkama, kako kažeš, po par kapi mlijeka, što je normalno, pa bi trebalo vjerojatno dugo vremena da se količina mlijeka poveća do zadovoljavajuće količine za potpuni obrok. U međuvremenu bi ju trebala i dohranjivati pa postupno smanjivati AM, sve u svemu dosta pipljav posao. Dijete bi moglo ostajati gladno u tim pokušajima, a to joj nakon hospitalizacije ne treba.
Drugi je razlog, nemoj se ljutiti, taj što mislim da je tvoje neiskustvo odigralo ulogu u cijeloj priči, jer ako nisi vidjela razliku na dojkama prije i poslije podoja, to je trebao biti alarm da dijete očito ne prazni dojku i učiniti nešto puno ranije nego dijete izgubi 470g, a ne ponašati se da je sve u redu i dojiti cijele dane bez prestanka. Dijete je očito bilo gladno, jer nije praznilo dojku.
Zato, ja bih ostala na AM i omogućila djetetu da napreduje, bez daljnjih ''pokusa''.
Ovo je moje iskreno mišljenje, a ako netko ima pametniji savjet, neka ga ponudi.
Tebi želim da s djevojčicom bude sve u redu i hrabro naprijed.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma