pozdrav.. evo i mene s problemima s dojenjem. bebač ima tek 3 tjedna i rodio se sa 3280, u bolnici je pao na 3020, na prvom vaganju je imao 3100 (dojenje na zahtjev... imao je 6 obroka u danu), tada je došla patronažna i rekla da je to malo obroka i da ga budim da ima barem 8 obroka. Tu počinju problemi... On nije bio gladan kad bi ga probudila, cicao bi aktivno 5 minuta, sve ostalo je bilo natiravanje i buđenje da se barem malo još podoji. Mokre i pokakane pelene su bile odlične.. iza svakog obroka bi se minjali i bilo je svega u pelenama, i kakice i urina.. Nakon tjedan dana takvog hranjenja dobija 20 grama, a ja dobivam upalu. Osip po grudima, temperatura 39.7 tri dana, pila sam sumamed pa su me savjetovali da ne dojim. U ta tri dana bebač je na umjetnom mlijeku i dobiva 150 g i u sljedeća tri dana još 170g.. Mislila sam odustati od dojenja ali eto opet pokušavam. Za sada mu prvo nudim jednu dojku, drugu pa tek umjetno i to pojede SVE iz bočice...niti ne bljucka da se prejeo... Uopće nisam osjećala let down mlijeka (nekad bi me probadalo u bradavici i ispod nje) i tek sada osjećam razliku u grudima prije i poslije podoja, što prije, kad sam ga budila, nisam osjećala... Mlijeko mi je nadošlo (da samo curi iz grudi) tek 10. dan, a jučer sam primjetila da mi ih jedne curi mlijeko (prvi put nakon upale koja je bila prije tjedan dana).
jel moguće da povratim mlijeko skroz da izbacimo umjetno?