-
pozdrav.. evo i mene s problemima s dojenjem. bebač ima tek 3 tjedna i rodio se sa 3280, u bolnici je pao na 3020, na prvom vaganju je imao 3100 (dojenje na zahtjev... imao je 6 obroka u danu), tada je došla patronažna i rekla da je to malo obroka i da ga budim da ima barem 8 obroka. Tu počinju problemi... On nije bio gladan kad bi ga probudila, cicao bi aktivno 5 minuta, sve ostalo je bilo natiravanje i buđenje da se barem malo još podoji. Mokre i pokakane pelene su bile odlične.. iza svakog obroka bi se minjali i bilo je svega u pelenama, i kakice i urina.. Nakon tjedan dana takvog hranjenja dobija 20 grama, a ja dobivam upalu. Osip po grudima, temperatura 39.7 tri dana, pila sam sumamed pa su me savjetovali da ne dojim. U ta tri dana bebač je na umjetnom mlijeku i dobiva 150 g i u sljedeća tri dana još 170g.. Mislila sam odustati od dojenja ali eto opet pokušavam. Za sada mu prvo nudim jednu dojku, drugu pa tek umjetno i to pojede SVE iz bočice...niti ne bljucka da se prejeo... Uopće nisam osjećala let down mlijeka (nekad bi me probadalo u bradavici i ispod nje) i tek sada osjećam razliku u grudima prije i poslije podoja, što prije, kad sam ga budila, nisam osjećala... Mlijeko mi je nadošlo (da samo curi iz grudi) tek 10. dan, a jučer sam primjetila da mi ih jedne curi mlijeko (prvi put nakon upale koja je bila prije tjedan dana).
jel moguće da povratim mlijeko skroz da izbacimo umjetno?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma