Adaptirano dobije za svaki obrok i ponudim mu 105 ml i počeo je ostavljati oko 20ml.. nekad popije sve.. cice mu nudim prije svakog obroka i rekla bih da aktivno siše nekih 5 minuta, čujem da guca, imamo 6-7 obroka na dan. po noći ga nisam mislila dojiti ali svaki put bi bio nemiran pa bi ga stavila na prsa da se umiri i onda utone u san dok mu cicu ne izvadim. onda krećemo ispočetka.
rođen je 31.10. i nakon 7 dana je imao 3100, onda sam ga počela buditi pa je pao za 20 grama za tri dana (možda je i do vage jer su to bile različite vage), onda je nakon tjedan dana vratio tih 20g i onda sam dobila tu upalu pa smo počeli s dohranom pa je počela i gramaža rasti.
Hranim ga na bočicu ((kršitelj koda)1) ali mi prije svakog hranjenja prihvati cicu i jako vuče...
Zlicom mu dajem kapi protiv grčeva pa se jadan uvik zagrcne tako da se ne bi usudila tako hraniti, možda špricom.. ali šta nije to još lakši naćin od potezanja bočice? Tu se ne treba niti malo truditi a hrana dolazi.
Jučer mi je bio jako nemiran i prihvati cicu pa je poteže, maše glavom, izvija se i na kraju je pljune.. a kad stisnem izlazi mlijeko (doduše u kapima ali nikad nisam ni imala mlazove mlijeka). I kada se idem ručno izdojiti mlijeko ne izlazi ako ne zavrnem cicu prema gore.. ima li to kakve veze?

Odgovori s citatom