Dakle, ovako...ove godine u vrtićkoj skupini moje kćeri planirana su dva izleta. Na prvi izlet pored mog djeteta, nije smjelo ići još dvoje zato što nemaju 5 godina. Odgajateljica mi je rekla kako je razgovarala s pedagogicom, no takav je zakon i ne može ići, unatoč tome što ih samo troje ne ide...Idući tjedan se ide na koturaljkanje, na koje opet moje dijete ne može ići, jer će 5 godina napuniti krajem 5. mjeseca. Sljedeće godine se planira polazak u Grad mladih za predškolarce, naravno, opet neće ići...Izlet koturaljkanja sumnjam da će organizirati iduće godine samo za to troje djece koja nisu ove godine išla. Da ne spominjem da će zadnju godinu vjerojatno biti prebačena u neku treću skupinu kod drugih teta jer će većina djece otići u školu...Na prvu sam sve to mirno prihvatila, no sada se grizem da bih možda trebala nešto po tom pitanju poduzeti i izboriti se za svoje dijete..Ima li netko od vas sličnih iskustava i savjeta što mi je činiti? Mislila sam otići porazgovarati s pedagogicom i lijepo joj sve objasniti...
Hvala