-
Vrtić Smjehuljica - Prečko
Ima li netko kakvu informaciju o privatnom vrtiću Smjehuljica - Prečko ili, još bolje, osobno iskustvo?!
Razmišljamo o upisu u isti, pa bih bila jako zahvalna za mišljenje.
-
Baš nitko ništa ne zna?
E, sad sam zabrinuta! A mi se danas upisali........
-
Jeste krenuli, kako ste zadovoljni i koja je cijjena....trebati će nam uskoro vrtić.
-
Mi smo krenuli i vrlo brzo se adaptirali!
U svega desetak dana L. je bez gunđanja prihvatila svakodnevni odlazak u vrtić, vesela je, dobro jede, spava - sve 5.
Ja sam jakooo zadovoljna, tete su odlične, mlade, zainteresirane i angažirane, puno rade s njima, i što je meni bitno, svakodnevno imam povratne informacije od njih.
Osim što su srdačne pa usmeno iskomentiramo dan, svako dijete ima informativku u koju (tete) upisuju važne stvari (koliko je spavala, jela, s čime se najviše zabavljala taj dan).
Prostorije su velike, svjetle, prozračne. Jedini nedostatak je što nemaju svoj park (prostorije vrtića su u stambenoj zgradi) međutim, imaju dvoja kolica za šestero djece pa ih na taj način odvedu u šetnju i u park.
Naprosto, za ne povjerovati, ali ja nemam prigovora!!
Što se tiče cijene - vrtić sufinancira Grad Zagreb, tako da plaćanje ovisi o dohotku, a ekonomska cijena je 2.500,00kn.
-
A ima li netko da je u Smjehuljici u Petrovoj?
-
Malo dizem temu, kako stvari stoj3e upisat cemo se u ovaj vrtic, pa bi vas molila za jos iskustava! Hvala
-
Mi smo tamo od 01.05. samo eto nažalost stalno je bolesna. Inače sve pohvale vrtiću i tetama koje su divne!
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma