Jedno glupo pitanje... da li tijekom tih sati koje će MM provesti uz mene ima gdje za sjesti. Ne znam kako to sve skupa izgleda pa molim malo iskusnije.
Jedno glupo pitanje... da li tijekom tih sati koje će MM provesti uz mene ima gdje za sjesti. Ne znam kako to sve skupa izgleda pa molim malo iskusnije.
uopće se ne sjećampitat ću MM-a
Super, bit će mu to drago za čuti![]()
evo citiram MM-ov mail:
ovo je bilo u petrovoj. u boxu smo bili 4 sata.Nisam imao stolicu, kad sam sjedio, sjedio sam na radijatoru, ali to je bilo samo 5 minuta, dok si režala na mene.
U Splitu ima mala ona stolica okrugla bez naslona koliko se sjećam ali MM kaže da on baš i nije sidio jer su mene tresli trudovi svako 2 minute pa nije ima vrimena![]()
MM je sjedio i prvi i drugi put - rodila u Petrovoj
rodila na sv duhu i opet ćemo zajedno. bio samnom samo pola sata jer sam rodila brzo. nije niti stigao sjesti, ja sam mu stiskala ruku) on je malo i disao (hvala mu na pomoći, ali nije trebalo, pa mi se čak počelo smijati od toga)
MM bio samnom na SD,sjedio punih 8 sati uz mene![]()
Mi smo vrlo brzo zavrsili u radjaoni (pulsko rodiliste), bila je stolica kraj CTG-aKea prvotno napisa
U boxu smo bili od ponoci do 02:00h, zapravo do 04:00h jer sam rodila u 2 ujutro a u 4 su ga poslali doma a mene na odjel za babinjace.
merkur, u boxu smo bili nekih 6 sati, MM cijelo vrijeme bio uz mene, mislim da je bila neka stolcica pored kreveta dok smo prodisavali trudove. ali za izgon mi je stajao iznad glave, tko bi u toj situaciji sjedio!
Mi smo na SD, MM nije sjedio jer,ko'lko me pamćenje služi, nije ni bilo nikakve stolice za sjediti. Ali hvala Bogu rodila sam relativno brzo, svega tri sata do akcije tj.samog poroda. Ali mi je zato nakon sat, dva rekao: "Draga, idem ja zapaliti jednu van"Tada ga nisam doživjela ali zato kad sam se prisjetila
![]()
vinogradska.
mala okrugla stolica bez naslona.
kod samog poroda te potjeraju kod glave.
najbolje mi je kada ti prije prisustvovanja porodu govore kako nećeš ionako ništa vidjeti jel ti si kao mami kod glave![]()
![]()
![]()
kao da moja žena ima 6 metara pa kad joj ja stojim kod glave onda ne vidim šta se događa među nogama![]()
![]()
fala bogu da to nije istina i da sam taj sretni događaj vidio u cijelosti.
mi smo u rađaoni bili svega 20-ak minuta, pa mu ni nije trebao stolac, al pouzdano znam da ima![]()