Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Cureeee jeste vidjele - izmjene zakona o medicinskoj oplodnji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma kužim ja što je pisac htio vjerojatno ili možda reći (da mi je znati tko je stvarno pisac ovog svega )

to kada je kod muškarca i /ili žene prema saznanjima ili iskustvu medicinske znanosti ili
    tijekom postupka medicinske oplodnje utvrđen nedostatak spolnih stanica.

ali nedostatak spolnih stanica!? i slušaj Ina33 ovaj wording:
    Praćenjem provedbe Zakona, na temelju izvješća struke ustanovljena je
    mogućnost poboljšanja odredbi važećega Zakona u korist osoba koje zbog zdravstvenih
    razloga do sada nisu bile u mogućnosti ostvariti medicinsku oplodnju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A je, nejasno su se izrazili... meni bi bilo jasnije da su napisali nedostatak kvalitetnih spolnih stanica, a opet bi tek to bilo u domeni Sv. Graala, a ne mogu sad navodit po alinejama (ili mogu) točno što je to, to je za podzakonski akt, onda bi opet i u tome nekog zaboravili. Opet, kako napisat nešto logično, tipa logičan wording, na zakonu koji nije skrojen po logici.

Strogo uzevši, gubitnici ove možebitne promjene su "malo neplodni" - oni zaštopani jajovodi, a "mladi su" pa neka "vrte 6 postupaka".

Ovo drugo...e, to fakat ne razumijem što su mislili... ali to je valjda zbog nekog shortcut-a na liniji PR-novinar ili? A možda se to misli da će maknut psihilogiju iz priče... pa da bude "medicinska oplodnja" otvorena i za "one koji se ne izražavaju sukladno dobi, a jedu i junk hranu". Mala šala... ako dozvolite ono što sam popamtila po psiho-savjetovanjima da je sve bilo na "meniju".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.09.2011. at 16:13

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Predizborna politika...

O muko moja, odavno mi se riga na izbornu godinu, a sad se čak i na ovom području mlati prazna slama.
    Fakat mi se odavno riga.
    Nekako sam se nadala da će ostat samo na "otvaranjima" neperspektivnih projekata, mostova koji ne vode nikamo, ali kad se diraju u ljudima emotivno teška mjesta, onda mi je to stvarno na dnu dna ljudske neempatije, bahatost i bezobrazluk na samom vrhuncu.
    Pa kako ih nije sram.

A i kad bi se išlo dvojiti, što to točno znači "extremna neplodnost".... Ja samo opet vidim veliko i široko područje otvoreno za muljaže. A ne pomaganje pacijentima.

Samo se nadam da neće nekome pasti na pamet da uskrate neki od ovih 6 besplatnih postupaka... Ako već u nekoj varijanti povećavaju broj stanica koje se oplođuju.
    Ako počmu sa "štednjom", mogla bi se i ta brojka lako smanjit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •