Potpisujem i dodajem...a šta je s onim sretnicima koji nemaju dijagnozu azoospermia i nisu pripadnici tesa/mesa populacije, nego "samo" oligoasthenoterato" gdje je svima jasno da nema previše koristi od 3 js, a vjerujem da je i takvih dosta???
Jasno mi je da je teško negdje podvući crtu i reći ovi mogu, ovi ne mogu po novom zakonu, ali nam je svima jasno da je ovo ipak samo politički predizborni mamac.
Možda će netko reći da nisam mjerodavna pisati ovakve stvari jer još nisam bila u stimuliranom pa ni ne znam kakva će biti moja reakcija na stimulaciju, ali znam da smo proveli 1 godinu u skupljanju papirologije, a da injekcije čekamo punih 7 mjeseci pa ne znam otkud ona izjava da se postupak ubrzao i da su liste čekanja svega dva mjeseca???
Ne znam još puno toga, al znam da mi se ovaj zakon ne sviđa, da, ako bude potrebno, imam plan zadržat se u Lijepoj našoj max 2 godine i ići vanka.
E, da, ministre, da vam dam instrukcije iz matematike...vrlo je jednostavno doći do računice zašto ima malo Hrvata u inozemstvu...zato što je potrebno mojih 5 netto plaća za jedan postupak u inozemstvu, naravno ne računajući da bi trebalo i od nečega živjeti po povratku u Lijepu nam našu!

Odgovori s citatom