ovo je strašno!
u svojoj blizini imam nekoga tko je posvojio dijete s posebnim potrebama, koje je dosta tamne puti pa vidim da okolne babe muči da li je Rom. sigurna sam da još više komentiraju iza leđa, preda mnom ne smiju. bilo je komentara i da im to nije trebalo, kako je to patnja, pa da ga oni ne mogu voljeti kao da su ga rodili.... i tako....svašta.
ne znam što reći, svako dijete je blagoslov, svatko normalan to zna.
lako bi meni sad bilo poručiti tebi, svojoj prijateljici i drugima da to jednostavno ignorirate ali znam da vas povrijedi. pogotovo ako se takav jedan nađe reći nešto ružno djetetu.
ista ta koja baca ružne komentare na njihovu obitelj, baca ih i na moju i neku xy. u nekoliko navrata mi je komentirala kako ona ima samo jedno dijete jer bi se previše toga morala odreći da ih je bilo dvoje, čemu si kvariti lagodan život i tako to. to nisu normalni umovi.

tvoja srećica će itekako znati da je ona vaša oduvijek, vaš centar svijeta i ta ljubav će joj dati snagu da i ona otpili te zlobnike bez imalo razmišljanja.
inače, kao i čokolada, drago mi je kad nalete na mene s takvim komentarima pa da im objasnim pokoju, čisto da im ne bi palo na pamet pitati više.