Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
Ajme moram se požaliti da negdje izađe ova ljutnja iz mene.

Jučer sam vodila sina na kontrolu kod doktora i već sam kod naručivanja drugog sina, sad i prvog se suočila s milijun nepotrebnih pitanja, zašto nemate, ovaj nalaz, zašto onaj, i onda sam rekla da su posvojeni, a iz nekih nalaza se vidi iz anamneze premda sam prešarala sve bitnije podatke.

Da bi kao vrhunac jučer izašla sestra u čekaonicu i prije pregleda pitala s koliko godina je sin posvojen, da doktorica piše u nalazu (mi još nismo ni ušli kod nje). Rekla sam da to nije nije mjesto z takva pitanja, na kraju pregleda sam rekla doktorici i zamlila da upozori sestre, a oda sam i rekla svoje sestri a ona me samo ušutkava kao pa to je lijepa gesta, nisam ja mislila ništa loše. Pa ženo ti ugrožavaš sva moguća prava mog djeteta i još se ne znaš niti ispričati. Ne znam bi li imalo smisla pisati neki prigovor i kome, kad samo pomislim na njih pocrvenim kao ovaj smajlić Ovo mi je dosad najgora situacija sa bezobraznim ljudima od posvojenja, čak mi je i glas podrhtavao koliko sam bila ljuta.

mi smo ovaku situaciju imali kod neuropedijatrice,i pravi mi probleme di ih ne treba biti.naime trazila je neki novorodjencadski list,ono kad dite izadje iz rodilista,medjuim neki podaci se ne vide dobro...iako sam joj sve objasnila,toliko me izvrijedala,da nek idem u bolnicu i donesem original,da nece trpiti ovakve stvari,da se ponasam kao neodgovorna tinejdjerica...i tako je ona mene 10 minuti castila i ja sam sutila,ali kad sam progovrila,zacepila sam joj gubicu za svagda...drugi put cu platiti privatno ali kod nje ne grem vise...posto ja imam jako puno papirologije iz bolnica ,posto je bio puno po bolnicama prvih 7 mj,svugdin su njegovi prvobitni podaci.ja ih nisam sarala ili tako nesto.jer racunam valjda postoji neka diskrecija izmedju doktora i pacijenta,sto ne???bili trebala presarati da se ne vidi??? nama se ovo vec 2 put desilo...ali ja u facu kazem,jedan doktor je dobio jako ruznu rijec,a onda mozete samo pretpostaviti koliko me isprovocira...nije mi zao...