Mislim da smo amarie 23 u istoj ambulanti imali problema, i nama se onaj gore slučaj desio u neuropedijatrijskoj ambulanti. Ja nažalost moram opet k njima za kojih 10tak mjeseci jer njihova uputnica treba za logopeda a maleni ide redovno kod logopeda i sigurno će trebati još dugo vremena.

Podatke sam prešarala sve, i isto ti savjetujem, u ambulantama, a pogotovo u ovoj diskrecija je nepoznat pojam. Ja čak jedan opsežan nalaz od endokrinologa nisam priložila jer je tamo napisana detaljno obiteljska anamneza i morala bi pola nalaza prešarati, pa se pravim da ga nemam. Samo bih ga eventualno pokazala kod privatnika u kojeg imam povjerenja, kao što je npr. Dr. Sabol koji mi je i sam rekao da neke stvari ne pokazivam kad sam bila s kćeri kod njega, da to nije bitno za njeno daljnje praćenje a može netko stvoriti neki krivi zaključak na temelju toga.

I ja sam u početku razmišljala kao ti, ali sam se nažalost kroz iskustvo naučila pameti pa nažalost moram vagati što ću reći da znam a što ću prešutiti.