Citiraj kivano prvotno napisa Vidi poruku
Bok drage cure,moram kao mama dvoje djece napisati nešto vama divnim ljudima.Nažalost zbog situacije u obitelji počela sam malo njuškati po forumima s ovom tematikom i totalno sam se navukla na vaše priče.Moram vam reći da sam čitajući vaše priče totalno promijenila mišljenje o posvojenju i posvojiteljima.Najviše mi se svidjela rečenica ,mislim zdenke,da joj je drago što nije rodila jer onda nikad nebi imala svoje dvoje djece pored sebe.Mislim da je time rečeno sve.U svemu tome više,ne volim(jer to je nemoguće),više cijenim svoje anđele.Nekako ih ne uzimam zdravo za gotovo nego kao dva mala čuda.Hvala vam na tome.Na nepotrebne i neumjesne komentare ne obračati pažnju,jer će ih uvijek biti,a da je za večinu zaslužno neznanje,je.Ija nakon što sam puno pročitala totalno drukčije razmišljam.svima Vam šaljem veliku pusu,a pipi svaka,svaka čast i sretna sam što ima tako predivnu curicu i što je toliko voli.
Baš lijepo da si i dala truda i upoznala se s ovom tematikom i naučila svašta i romjenila neka uvjerenja, na taj način čovjek raste, spoznaje, uči, mijenja se, a svaka upućena dobronamjerna osoba znači da moja djeca imaju šansu manje sresti nekoga tko ih može povrijediti ili krivo gledati.