-
Da, mislim da su needuciranost i ljudska glupost najveći problemi u društvu zbog kojih mnogi ljudi pate ni krivi ni dužni. Ja sam isto kao dijete čula priče tipa došli mi u Nazorovu, curica potrčala prema nama i rekla: "hoćeš li ti biti moj tata?" Nakon toga mi se više nismo odvajali od nje. To je priča mojih susjeda koji danas imaju dvije prekrasne studentice, obje usvojene. Oni su primjer jedne prekrasne obitelji, ali način na koji su usvojili doista zvuči kao iz filma.
Inače, ja sam pedagoški radnik i doista vjerujem u snagu ljubavi i odgoja, a budući da radim u školi, mogu reći da ima i djece iz "jako finih" obitelji s kojima nitko ne može izaći na kraj, ni profesori ni roditelji.
Isto tako, imam susjedu koja je od sebe otjerala svoje dvoje djece jer nije bila zadovoljna njihovim izborom bračnog partnera. Zamislite što bi se govorilo da su ta djeca npr. usvojena.
Inače, ja osobno poznam pet parova koji danas imaju odraslu (usvojenu) djecu i svi su primjer prekrasnih obitelji i prekrasno odgojene djece koja vole i poštuju svoje roditelje. Oni su mi uzor, a sve ostalo me ne zanima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma