Ah, što reći!? Naoružaj se debelim živcima i strpljenjem!
Razmišljala sam kako bih reagirala da sam u tvojoj situaciji, i uopće se ne mogu odlučiti kaj je pametnije - ignorirati te sve komentare ili nešto odgovoriti, jer to su sve lupetanja bez mozga, al eto čovjek lupi pa ostane živ (to bih im vjerojatno i rekla)..
Iz vlastitog iskustva reći ću ti dvije stvari:
- uvijek, zauvjek ćeš slušati komentare u kojima se koriste riječi "svoje dijete" bilo u smislu da vam žele da imate "svoje dijete" bilo da naglase razliku između biološkog i posvojenog djeteta,
-ne slušaj priče da je trudnoća najljepše iskustvo u životu žene, jer nije, trudnoća je sve suprotno od toga, i ko tvrdi drugačije laže...ali je trudnoća toliko glorificirana, stavljena na tron, stvorena je slika-iluzija o trudnoći, da se malo tko uopće usudi reći istinu... Dok sam čitala kako su ti rekli da "trudnoću MORAŠ iskusiti" palo mi je na pamet komentirati da si ta dotična osoba misli "pa da, nek ju i ona iskusi, zašto bi njoj bilo bolje"... uglavnom, nemoj misliti da išta propuštaš zato što nećeš proći iskustvao trudnoće i poroda...
pozz