Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Pikolo kolica

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Pikolo kolica

Ispričavam se moderatoricama što ovdje otvaram ovu temu ali na podforumu "kolica" stvarno nema nikoga. Gledala sam kolica Pikolo, to su ova:
    http://www.pikolo.hr/administrator/i.../C508_nara.gif
    Lijepa su, idu u kompletu a autosjedalicom ali su prejeftina i zanima me u čemu je stvar. (1100 kn) Da li ih netko ima, kakva su, oće mi se raspasti za dva mjeseca? Jučer nisam nešto pretjerano proučavala ali čnii mi se da na autosjedalici nisam vidjela utore za pojaseve. Ali vidjela sam da ima onu oznaku ACE4nešto..
    Posljednje uređivanje od Trina : 02.09.2011. at 10:18

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nekako jeftino i izgledaju. Bolje kupi za te pare preko njuskala nesot rabljeno, al sigurno.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Slazem se s martom, vidjela uzivo.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Čula sam da su katastrofa! I potpis na Martu!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aj dobro kad je tako. Meni ona ne izgledaju tako strašno, jučer sam ih gledala ali što mi vrijedi ako će se sve raspasti za mjesec dana. A ne poznajme nikoga tko ih ima. Valjda i to dvooljno govori o njima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam ih imala i NEMOJTE IH KUPOVATI! Kolica su tako uzasna da ih nitko ni ko poklon nije htio 2 godine. Padali su mi par puta kotaci,navlaka do ide beba se raspala nakon par mjeseci, As je krov se spigao na jednu stranu. jako su glomazna i teska pogotovo s dijetetom Eto prije mjesec dana sam ih nakon par godina pokusaja uspijela darovati rekla sam mane gospodji rekla je da koliko bude izdzalo izdrzat ce. eto moje misljenje a i vecina mama(moja frendica ih je imala i dala za 300 kn) da su kvalitetnija i BUBU kolica

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, kotaci otpadaju. Prijateljica ima.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ih imala i NEMOJTE IH KUPOVATI! Kolica su tako uzasna da ih nitko ni ko poklon nije htio 2 godine. Padali su mi par puta kotaci,navlaka do ide beba se raspala nakon par mjeseci, As je krov se spigao na jednu stranu. jako su glomazna i teska pogotovo s dijetetom Eto prije mjesec dana sam ih nakon par godina pokusaja uspijela darovati rekla sam mane gospodji rekla je da koliko bude izdzalo izdrzat ce. eto moje misljenje a i vecina mama(moja frendica ih je imala i dala za 300 kn) da su kvalitetnija i BUBU kolica
    Trina, koliko god da su jeftina, molim te radi sačuvanja svojih živaca kupovati ih nikako nemoj..
    Ja sam kolica dobila ne ta, već druga ali isto Pikolo na poklon, i znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali???????

Kako može osoba kupovati kolica koja su jedna od osnovnih stvari za dijete prvo da nije pitala kakva želiš, drugo da se ista kupa strgana, a treće da ja nakon 3 vožnje već imam problema sa kotačima, sa navlakom, sa sastavljanjem opčenito jer su došla u kutiji bez uputstva.. ali to nije sve..

Svaka sadašnja vožnja po ASFALTU mora biti s nekakvim problemima, dal mi kotači zablokiraju, dal se zakoče, pitam se kako sam uopće savladala skretanje s njima jer je to kod njih katastrofa..
    Imaju 3 položaja, ležeći, polusjedeći??? i sjedeći, niti jedan pod pravilnim kutovima.. Ručke mogu biti i naprijed i iza i obavezno kod svakog prebacivanja ručke treba mi pola sata jer se blokiraju..

Kolica su strašno glomazna i dok njih stvaiš u gepek, nestane ti apsolutno ništa, a ja imam FABIU koja inače ima prevelik gepek?!?!
    I kod tog sastavljanja za staviti ih u gepek treba ti IQ od 650 da bi ih pravilno sastavio... Uostalom plavuša sam možda je do mene...

Autosjedalica koja je došla s njima NIŠTA koristi, spigao se pokrov, isti se spigao i na kolicima, remeni za vezanje nemaju zaštitu, isto tako nemaju niti remeni od samih kolica..
    Ja sam se sad toliko naživcirala da ne želim više niti riječi napisati o tim kolicima, i molim te za tvoje dobro koliko god da su jeftina ma nemoj ih ni ko poklon kupovati...

Ana.m zna kakve sam sve probleme imala, i sad eto kupujem nova kolica, dijete mi ima 5 mjeseci?!?!?!?

Sve ti jasno..

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

MIslim da se razumijemo, ja sam osoba koja ne koristi niti sling, niti mei tai... i kolica su mi apsolutno BITNA:...

Tako da hvala na razumijevanju.....

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala vam. Muž mi je odmah rekao da mu se čini da ne valjaju ništa i da on to nebi kupovao. sad neću ni ja. Toliko bogata nisam, da bacam 1000 kn pa za mjesec dana opet u potragu za normalnim kolicima

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ok, vidim da si odustala, ali ipak da kažem kako ne valjaju. nama puklo ono nešto kod ručke na AS, srećom tek oko prve godine. platno se svo razderalo, šivali smo drugo a jednom prilikom nisam otišla u grad jer se nisu dala skupiti. koštala su skoro duplo od ovih što si ti gledala.
    strašno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, definitivno smo odustali, nisam još nigdje naišla na pozitivan komentar.

Sad me zanimaju druga kolica-PLEBANI. ne znam točno koji je model ali u kompletu su s autosjedalicom i košarom za novorođenče. kakva su ta kolica, jesu izdržljiva?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nemam iskustvo s tim kolicima ali sam bila jučer iznenađena kad sam ih ugledala u Peg Perego dućanu na Ilici kak uredno stoje i vrebaju potencijalne kupce... Kaj nije to njima ispod nivoa prodavati takva krš kolica?!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na koja misliš, Pikolo ili Plebani?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A fakat, zakaj si ne pogledaš na njuškalu. Ima stvarno dobrih kolica po ok cijenama. Meni se ni ta Plebani ne čine baš...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja imam Pikolo i koliko sam ih koristila bila sam zadovoljna. A možda je stvar i u tome što je malac sa 10 mjeseci odustao od vožnje i više se nije dao u kolica nego svojom nogicom pa nisam ni uspjela primijetiti sve ovo što ste vi zaključile o njima.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo kupili Pikolo kišobran kolica kao druga, da nam na putu PP Uno ne zatrpaju cijeli gepek...
    I stvarno su užas.. Boriš se protiv njih konstantno!
    Nisam mogla vjerovat da može bit tolka razlika..
    U šetnji s rodicom koja je gurala mclaren, zamjenile smo se par metara..
    bilo je dovoljno da se obadvije uvjerimo u onu:
    kolko para tolko muzike :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •