Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: VAŽNO - trebamo nekog za RTL

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno VAŽNO - trebamo nekog za RTL

Važno je jako! Kratka izjava za rtl - snimaju bilo gdje.
    Ideala bi bila netko tko je vani u postupcima bio, upravo jest ili se sprema - ali - nije uvijet!
    Može bilo tko tko je voljan reći da nismo ovce i da i dalje tražimo adekvatno liječenje za sve neplodne parove u RH!
    Javite se Ivarici, Kadauni ili meni na pp.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Samo da dam svoj "administrativni obol", možda ta mogućnost nekog ohrabri - je li moguća anonimka (mućenje glasa i face), ili je full frontal?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ina zaista neznam - trebalo bi se dogovorit s novinarkom - no mislim da im treba netko glavom i bradom - da se tak izrazim...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kako ja to čitam, najbolje da se jave i oni koji bi možda pristali i na neke podvarijante. Tj. novinarsko "trebovanje" se možda može promijenit u neku drugu potrebu, ako nema ponude da zadovolji trebovanje za jasnim prikazom glava i brada. Naravno, najbolje glave i brade, to je uvijek najupečatljivije, ovo bi možda bio neki kompromis.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bilo bi super da se netko javi za ikakvu varijantu, no, vidim da samo mi ovdje lamentiramo

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vidim da ne pišu rokovi - za kad je to? Možda i to nekome pomogne, a možda su i poslali PP. Koji put to traženje malo dulje traje, tj. rijetko tko odmah skoči na prvu, ma koliko to pomaže nama svima i, iz perspektive aktivizma, idealna je prilika... .

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Važno je jako! Kratka izjava za rtl - snimaju bilo gdje.
    Ideala bi bila netko tko je vani u postupcima bio, upravo jest ili se sprema - ali - nije uvijet!
    Može bilo tko tko je voljan reći da nismo ovce i da i dalje tražimo adekvatno liječenje za sve neplodne parove u RH!
    Javite se Ivarici, Kadauni ili meni na pp.
    mi se opet spremamo na FET na VV ali nismo iz RH a već i iz pasteta isti iskaču

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i RTL ponovo traži nekoga
    za snimanje priloga o pismima
    nekoga tko je poslao pismo

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Javila mi se Mojmira Pastorčić na mail ali nažalost ovaj put ne mogu pomoći.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I meni - ajmo cure - dajte se ohrabrite! evo, ja nudim svoje drušvo na snimanju sutra ua HTV - hoće li vam biti lakše ako nas je više odjednom tamo?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Za kad treba za RTL i je li snimanje dolazi u obzri svugdje u Hr? Mogu pokušati večeras pričati s MM-om, ali tvrd je on orah za slomiti po ovom pitanju

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ovo za Rtl nisam sigurna - upravo sam poslala Mojmiri mail pa očekujem odgovor...Javim čim više saznam. Vjerujem da mogu snimiti bilo gdje - jedino ako imaju kratak rok...vidjet ćemo.
    Anddu bilo bi to super - ne mora on pred kameru - što god odlučili za ideju!
    Za HTV se snima sutra, a ide u četvrtak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •