Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Proslava dječjeg rođendana

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Proslava dječjeg rođendana

Uskoro slavimo 3. rođendan. Ovih godina smo imali male tululume sa hrpom hrane, kolača i ostalog. U svemu tome moje dijete je najmanje uživalo (čitaj: svi žderali a ono se dosađivalo i kenjkalo od dosade) i skoro prošle godine zaspao prije puhanja torte. Ove godine sam odlučila pozvati samo 10-tak ljudi na tortu i kolače i druženje. Jel to u redu i očekuje li se od mene puno više?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi smo ove godine 3.rođendan proslavilli na otvorenom, bez roštilja i ostalog. imali smo grickalice, sokove, pivo za odrasle i torta. bilo je super.svi su znali da dolaze na dječji ročkas. bilo je to jedno lijepo popodnevno druženje.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    Jel to u redu i očekuje li se od mene puno više?
    ovisi šta gostima kažeš da očekuju i koga se odlučiš pozvati

ja sam uredno oba rođendana (i krštenje) proslavila samo s kolačima,tortom i grickalicama
    slavili smo DJETETOV rođendan pa smo pozvali klince s kojima se inače družimo i posjećujemo - 8 odraslih i 6 djece

unaprijed sam ih obavjestila da je to druženje samo uz "kavu i kolače" (inače nisam tip žene koja će tjednima prije nakuhavat čudesa) i svima je to bilo ok, jer pošto je bilo i beba i djece različite dobi,nebi se moglo svima ugoditi s klopom
    klinci su uživali 4 sata igrajući se,crtajući,gledali crtiće,puhali balone,svijećice ne torti (jedno 15 puta ), slagali kockice,... dok smo se mi podružili i istračali uz kavu i kolače

babe,dede,tetke,strine ionak vide dijete svaki dan i mogu donesti poklone i doć na kolač bilo koji drugi dan. uostalom,meni je to bezveze na djetetov rođendan pozvat "starčeke" jer se to eto mora i takav je red,pa se dijete dosađuje a dokona rodbina ga maltretira sa nanašanjem,ljubakanjem,ispitivanjem i štipkanjem (il ga uopće ne doživljavaju od trpanja u tanjur i nalijevanja u čaše)

mi slavimo rođendan u 1.mj pa nemamo neki izbor,al frendica čija mala slavi u ljetu uredno postavi grickalice i sokove na klupu u park i klinci se tamo poigraju,podruže i bok,mili....
    Posljednje uređivanje od Lucas : 02.09.2011. at 14:59

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

poslusaj svoje dijete i pitaj njega sto zeli, i postuj njegove zelje do granice razuma
    nasa cura ove godine nije htjela veliki party, pozvala je najbolju prijateljicu na spavanje i proveli smo zajedno prekrasno vecer i jutro.

iducu godinu si zeli prinzeza party s najboljim frendicama iz vrtica, so be it ...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kako ljude obavijestiš, to očekuju. Ako zovem na ručak i u vrijeme ručka, napomenem ljudima da pozivam na ručak, ako zivem na kavu i kolače, pazim da prilagodim vrijeme za to.
    Ne zovem u cca 12 na kavu i kolače, jer je glupo da su ljudi kod mene od cca 12 do 15, a ja im ne dam jesti.

Druga stvar, djetetu su bitna djeca. Mi isto imamo dječje rođendane sa žderačinom, ali djetetu je super zabavno, jer uvijek ima djece. Još im bolje paše da se roditelji zabavljaju s hranom, a oni se "sami" igraju.

I "samo" 10 odraslih i "samo" čaj i kolači nisu garancija da će se tih 10 baviti djetetom i da će mu biti super. Treba mu njegovo društvo.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje je dijete osvijestilo tek 3. rođendan, uzivala je ko prase i stalno pita kada ce opet festa. 1. i 2. je takodjer "prespavala", tome nije kriva vrsta feste nego ona jednostavno nije kuzila sto se dogadja...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojem je svaki bio super, jer (na majku) voli dobivati poklone.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi ćemo sad Janin 5. opet proslaviti na Bundeku. Slane kiflice, moooožda jedan kolač, kava, cuga i torta. Do sada smo posuđivali od frendova dugački rasklopivi stol, ali već mi je neugodno pa razmišljam kako se dokopati klupice. Par dekica na pod.

Bit će to oko 17h, ljudima unaprijed kažem da ne očekuju klopu i sve 5.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jel smo pozvani????

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi svake godine isto, familiju a ona nije velika, pozovemo na sam rođendan predvečer na hladnu platu i tortu nikada ručak i te varijante, a klince i njihove roditelje iliti naše frendove za vikend.. poslije podne, plata pršut sir, možda tuna pašteta, klincima pizza, grickalice i torta, pivo, sokići i voda, počnemo oko 17 završimo oko 20, klinci se igraju u sobi, dođu kad je vrijeme za puhanje torte i pizzu a mi sjedimo i pričamo koliko je to moguće obzirom da bude oko 10 ak dejce i 20-ak odraslih ali to funkcionira još od 1. ročkasa njegovog, plate su non stop na stolu kao švedski stol kad se kome hoće uzme si nešto i to je to..nikakav protisak ni niš, opušteno i laganini

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mi slavimo kod kuće jer imamo veeeliko dvorište i mogućnost da ugostimo i velike i male. Znam da ima super igraonica ali mi je ovo ipak praktičnije, isto budu hladni narseci, grickalice, kiflice, sokići, torta za djecu. Ono što sam počela prakticirati i što mi je vrlo zgodno jesu anmitori koji tu djecu zabavljaju. Bezveze mi je bilo da se djeca dobro ne zabave jer ovo je prvenstveno njihov dan. Uzeli smo 2 animatora u kombinaciji s facepaintingom, lutkarskom predstavom i princezom, bili su kod nas puna 2 sata za koje vrijeme smo se i mi odrasli fino opustili a djeca natrčala i nauživala. S obzirom na dobijeno ni cijena nije bila odveč paprena 850knkn (inače su 600kn animatori, 250kn facepainting i 250kn kostimirani lik ali s obzirom da smo uzimali sve zajedno dobili smo nekakav popust...) i da ne zaboravim bitan detalj koji mi je uštedio puno truda i muke-sve plastično-tanjuri, vilice, čaše.... na kraju fino sve ubacim u crne vreće i gotovo, svi sretni i zadovoljni!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slavimo sedmi rođendan ! Dijete je prvašić,drugi su neki i navršili osam godina. Dali je kasni termin od 19-21 sati vikendom/subota/ u igraonici ? Kakvo je vaše mišljenje? Hvala !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •