I mi ti šaljemo pusu podrške!
Znam kako ti je no nemoj se previše svime opterećivati.Nemoj izigravat super ženu.Ako nešto ne stigneš napravit dok je TM na poslu,nek napravi on.Pa jednom će vidjet da ti ne stignaš sve.Dok god se ti mučiš i uspijevaš sve napravit dok njega nema,on će u svojoj glavi to shvatiti kao da ti ne treba pomoć!Al kad ga jednom ne dočeka čista kuća ili nema ručka kad dođe s posla zapitat će se.
Ja znam ženu koja je već bila luda od svih obaveza a nitko oko nje joj nije htio pomoć.Ponekad sam joj otišla pa usisala stan ili oprala suđe,uglavnom pomagala sam joj ponešto dok i sama nisam imala dijete.No to sam joj mogla pomoć samo dok joj svekrve nema doma.Vrag od babe!
I njoj je jednom puhnulo u glavu da će se posvetit samo djetetu.Tako da kad sam došla kod nje,pile smo kavu i ništa mi nije dala radit...
Po cijele dane se igrala s bebom,kuću nije ni takla.To je trajalo tjedan dana dok joj muž nije počeo pomagat u kućanskim poslovima.Evo ga sad ona ode na kavu a on čuva malog.
Ona se u početku bojala suprotstavit se mužu,jer je on bio "gazda" kuće.No kad je došlo pet do dvanaest pokazala je zube!
I uspjela je!!!