-

Dobra ideja
Šaljem i ja kratko pisamce...
Ministre Milinoviću,
moram vam priznati da se beskrajno veselim predstojećim izborima i vašoj skoroj smjeni. Bile su ovo teške godine... ali bolji dani dolaze. Izdržat ćemo stoga i još jednu predizbornu kampanju, vrijeđanja i prosipanja budalaština kojih bi se odrasli ljudi itekako trebali sramiti.
Potaknuta još jednom u nizu vaših nesuvislih izjava, ovaj put o Zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji, pozivam i ja vas da mi se javno ispričate.
Nisam korisnik medicinskih usluga koje ste u Hrvatskoj onemogućili parovima koji se liječe od neplodnosti, ali svejedno smatram da zaslužujem ispriku zbog vrijeđanja moje inteligencije i zdravog razuma. Došli smo do točke kada zaista vrijeđate sve ljude prosječne inteligencije sposobne za razumno zaključivanje. Kada besramno lažete iako ste i sami svjesni da vam malo tko više vjeruje, valjda se zato više čak niti ne trudite zvučati iskreno.
Također, u isprici vam se mogu pridružiti i stranački kolege, uključujući i pripadnike pridruženih vam strančica.
Ispričajte se vi meni, ministre, zajedno s onih 77 ljudi koji rade na moju štetu, propisuju mi zakone i nazivaju se mojom Vladom, iako ih ja nisam i nikad ne bih izabrala.
Unaprijed zahvaljujem na isprici (iako je ne očekujem, jer za takvo djelo potrebna je iskrenost i čast).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma