ministre Milinoviću,tražim od vas javnu ispriku za sve parove koje se bore s neplodnosti i za mene osobno.Već smo godina u borbi za svoje dijete a zahvaljujući vašem zakonu pomoć smo morali potražiti van Hrvatske,morali smo koristit godišnji odmor da bi se liječili.Morali smo dignut kredit,posudit novac od roditelja a zašto?tko je zato kriv?VI I VAŠ ZAKON !! Zato jer nijedna moja odmrznuta jajna stanica nije preživila odmrzavanje,zato jer su se bacali moji embriji od 5 dana jer ih ne smiju zamrzavati a vi kao dr. ginekolog trebali bi ste znat koliko muke treba da se dođe do petodnevnog embrija,koliko hormonskih inekcija,ultrazvuka,bolne punkcije,išćekivanja da bi se na kraju bacilo!! to nikad neću prežalit ni zaboravit!! do sad moja 3 ivf postupka imala sam transfer od 4 embrija a 15 jajnih stanica se bacilo jer nisu preživjela odmrzavanja! Mislim da vam to ne moramo pričat jer vi to sigurno znate ali dalje ništa ne poduzimate glede toga nego i dalje pričate svoju bajku a nama godine idu,nitko nam ih ne može vratiti-niti vaša isprika neće ublažiti bol ali kao čovjek,otac i prije svega ginekolog mislim da je vrijeme da se ispričate,(možda ne iskreno ali onako kako vi znate) i konačno maknete taj zakon koji vas sve više ocrnjuje(ako je to i više moguće)
s nepoštovajem