Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: sedlasta maternica

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno sedlasta maternica

pozdrav svima,
    zanima me ima li koja od vas sedlastu maternicu, i jel imala operaciju? kako taj zahvat izgleda?

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Imam ja, ali mi nitko nikad nije predlagao operaciju.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

krivo sam se izrazila, nije bas klasicna operaciju, nego neki zahvat da joj se promjeni oblik.
    meni je tek sad doktor vidio da imam sedlastu maternicu, a bila sam bar kod 10 razlicitih ginekologa, sto u trudnoci i prije nje i nitko nikada nije vidio da mi je sedlasta. a posto sam imala prijevremeni porod doktor mi je predlozio da potrazim jos jedno misljenje i onda mozda da odradim histeroskopiju...

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I meni je ta deformacija otkrivena nakon 7-8 godina odlazaka ginekologu. Pitala sam ga zašto mi to nikad prije nije rekao, odgovorio mi je da se to ne može uvijek vidjeti, ovisi o danu ciklusa (vjerojatno se vidi kad endometrij nije zadebljan). Budući da imam i sedlastu i zavaljenu maternicu pitala sam ga što će se dogoditi u trudnoći, on mi je rekao da se tada maternica normalno širi. Tako je i bilo.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imam ju i ja, jedino što mi je doktor rekao da bi me moglo malo boljeti u trudnoći dok se sve namjesti (nije) i da je najbolja poza za zatrudnjivanje koljena-laktovi (možda je).

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,
    zanima me ima li koja od vas sedlastu maternicu, i jel imala operaciju? kako taj zahvat izgleda?

kod mene je otkrivena ali je ulegnuće toliko maleno da mi na kraju nisu radili ništa

uglavnom,sve se radi pod općom anestezijom. operacijski zahvat traje kratko. prenociš u bolnici i sljedeći dan te otpuštaju

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drago mi je da nitko nije imao nikakav zahvat, i ja se nadam da necu morati, planiram otici kod po dr misljenje jer mi je to preporucio ovaj ginekolog, a zna li itko kakva je razlika kad imas taj zahvat u bolnici pod opcom anastezijom i zahvat kod privatnika bez ikakve anestezije i odmah poslije toga se ide kuci? sta je bolje i sigurnije, jer svakako cu placati pa mi je svejedno bolnica ili privatna klinika? mislim da je to histeroskopija....

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je blago sedlasta maternica otkrivena nakon par godina odlaska ginekologu. Preporuka je bila da ipak napravim histeroskopiju nakon velikog broja neuspješnih IVF pokušaja, u smislu sve smo napravili idemo napraviti još i to. Radila sam privatno uz opću anesteziju i stvarno je bilo brzo i jednostavno, doslovno peace of cake, isti dan sam išla doma, ništa me nije boljelo, doslovno sam već sutradan mogla normalno funkcionirati.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sildad poslala sam ti pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •