Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: što kad često nateže pišulinca?

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno što kad često nateže pišulinca?

zapravo još nema pune tri godine, a ovo ljeto je otkrio zanimljivost u natezanju pišulinca. nismo mogli biti na plaži bez kupaćih gaćica jer mislim da bi mi bilo preneugodno.
    ujutro čim se probudi, ne da mu se ustati iz kreveta dok se ne izigra, kad god sjedi za stolom i doručkuje, ruča, večera, kad gleda crtiće na tv-u ili kompu, navečer kad legne u krevet, i još koji puta ne znam nisam u kojoj prilici preko dana...
    sad je krenuo u vrtić, pa sve čekam kad će mi teta reći...

znam da je to na neki način normalno, ali je i neugodnjak na javnim mjestima.
    jedva smo ga nagovorili da to radi samo kod kuće (probali smo prvo da ograničimo samo na kupatilo, pa onda samo na kupatilo i krevet)

kako postupiti u tim situacijama i da li uopće postupiti?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nemam pametan savjet, samo isti "problem" pa se bilježim na temu....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Proci se ga. Moj je isto s nekih 3 i pol staaalno navlacio, prosla ga volja za neka 3-4 mjeseca. Bilo je neugodnih situacija npr. kad me usred poste naglas pitao dal smije mjesat pimpaca i jos to ponovio jer sam se ja odvalila smijat a on je mislio da ga nisam cula pa me pitao jos glasnije... Ljudi su umirali od smijeha...
    Hodao je po cesti s rukama u gacama, ni doma ga nije pustao na miru, zvali smo ga Al Bundy

Ja sam mu objasnila da nema u tome nista lose al nek to radi kad smo doma, tako je i bilo i kazem, proslo samo od sebe, nismo puno dramili oko toga.

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e baš si me nasmijala! ovo moram pročitati mm-u.

i ja se nadam da je faza i da će ga proći barem do škole...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Što vi više šizite na to, duže će mu trajati faza. To vrijedi za sve pa tako i za ovo. To je skroz normalno i mene na vašem mjestu ne bi bilo sramota. Kad može to raditi bar 30% odraslih muškaraca u javnosti, šta će me onda biti sramota zbog djeteta. Nemojte više obraćati pažnju i proći će ga, a da nećete ni primjetiti.

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo sad smo već neko vrijeme u ignore fazi. tu i tamo za pitam jel te svrbi pišo u slučauju da nije nešto zaradio u vrtiću ili od prljavih rukica

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imamo isti ˝problem˝, ali mi se čini da ga pomalo prolazi odnosno uhvati ga povremeno. Prije nekoliko
    mjeseci ruka mu je doslovno bila stalno u gaćama.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa to je super.
    barem će sam potpuno prevući kožicu i nećete imati tih problema.
    i moj stalno nateže, čak ujutro, kad se probudi i vidi ga dignutog, kaže: dobro jutro, moj pimpekiću.

to je normalno i potrebno.
    ali im treba objasniti da se to radi doma, a ne baš pred cijelim svijetom.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hahaha, ovako je i moj mlađi - s rukom u gaćama od jutra do sutra.

trebalo je neko vrijeme dok usvoji da ga smije natezati samo u intimi doma svoga, cca pola godine.

ne znam, meni nije neugodno kad to radi vani. opomenem ga, podsjetim gdje je mjesto za navlačenje i naglasim važnost pranja ruku nakon.

@edit: i kožicu je sasvim fino odlijepio, puno bolje od starijeg koji nije baš pišoljubac.
    Posljednje uređivanje od trampolina : 09.09.2011. at 13:01

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj ne navlači kad je odjeven, samo kad je skroz gol
    znači, dok spava i prije kupanja

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I moj ga nateže li ga nateže, iako sve manje ili, bolje rečeno, obazrivije... Najučinkovitijim se pokazalo pitanje: "Trebaš piškiti?" To nam je šifra u javnosti da makne ruku. U početku sam na njegovo "Ne" odgovarala s pitanjem "Pa zašto onda natežeš visuljak?". Sad tog nastavka dijaloga više nema, naprosto prestane. Također smo imali razgovor o tome da se to radi kod kuće ako se već mora, a gledali smo na cesti i ostale, pa je sam zaključio da se nitko ne nateže osim njega. Srećom, u toj fazi učenja nismo sreli ni jednog muškarca iz kategorije onih koji se neprestano moraju čohati, odnosno nikada nisu naučili da se to radi samo kod kuće.

A po pitanju fimoze - nedavno sam kod tuširanja provjerila ide li kožica preko glavića i mali ga je prvi puta ugledao. Sav se oduševio "jooooj, pa što je to??!!" Promijenila sam tri boje od neugodnjaka , a onda sam mu objasnila da je visuljak osjetljiv, pa ga čuva ta kožica poput čarape koju treba čistiti i da će on brinuti o tome i tako to. Usput sam dodala da sva ostala pitanja vezana uz visuljak postavlja tati jer on bolje zna.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Uglavnom ga navlači kad je u gaćicama.Mi ga pitamo zašto to radi,a on kaže...
    kad volim da mi je veliki.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

... znači to me sve čeka

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

jan je "malo" kasnije otkrio bingija
    navlači ga kad je gol i prije kupanja,kad mu se digne onda veli "bingi je poludio" sa osmijehom od uha do uha
    ja ga pustim nek se igra
    ako smo vani pa bimba,onda ga pitam jel mu se piški ili...
    najćešće veli da mu se ne piški i da ga samo malo draga

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A meni baš drago da ga je moj junak cijelo ljeto navlačio. Neki dan je tako iz čista mira prevukao kožicu do kraja, a prije toga nije išlo ni milimetra. Pao mi kamen sa srca.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

opet sam tu.... sad ima 4 ipol godine i stalno ga čoha.... veli da ga svrbi... redovito se kupa, mjenja gaćice, prevlači kožicu....al jednostavno ga non stop svrbi
    ne tuširamo ga sa šamponima ni sapunima, samo sa onim blagim gelom za int.njegu ph5,5
    jel to zato što ga non stop navlači pa je to začarani krug il su u pitanju neke gljivice,štaveć....
    jel ga se smije mazati s nečim (tipa canesten)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    opet sam tu.... sad ima 4 ipol godine i stalno ga čoha.... veli da ga svrbi... redovito se kupa, mjenja gaćice, prevlači kožicu....al jednostavno ga non stop svrbi
    ne tuširamo ga sa šamponima ni sapunima, samo sa onim blagim gelom za int.njegu ph5,5
    jel to zato što ga non stop navlači pa je to začarani krug il su u pitanju neke gljivice,štaveć....
    jel ga se smije mazati s nečim (tipa canesten)
    Probaj za početak Bepanthen+, mojem to pomogne.
    Njemu se zacrveni između piše i jajca.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

super...probat ću....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •