-
I moj ga nateže li ga nateže, iako sve manje ili, bolje rečeno, obazrivije... Najučinkovitijim se pokazalo pitanje: "Trebaš piškiti?" To nam je šifra u javnosti da makne ruku. U početku sam na njegovo "Ne" odgovarala s pitanjem "Pa zašto onda natežeš visuljak?". Sad tog nastavka dijaloga više nema, naprosto prestane. Također smo imali razgovor o tome da se to radi kod kuće ako se već mora, a gledali smo na cesti i ostale, pa je sam zaključio da se nitko ne nateže osim njega. Srećom, u toj fazi učenja nismo sreli ni jednog muškarca iz kategorije onih koji se neprestano moraju čohati, odnosno nikada nisu naučili da se to radi samo kod kuće. 
A po pitanju fimoze - nedavno sam kod tuširanja provjerila ide li kožica preko glavića i mali ga je prvi puta ugledao. Sav se oduševio "jooooj, pa što je to??!!" Promijenila sam tri boje od neugodnjaka
, a onda sam mu objasnila da je visuljak osjetljiv, pa ga čuva ta kožica poput čarape koju treba čistiti i da će on brinuti o tome i tako to. Usput sam dodala da sva ostala pitanja vezana uz visuljak postavlja tati jer on bolje zna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma