-
Druga beba
Dakle, naslov sve govori... Mali miš sada ima godinu i pol dana i u zadnje vrijeme mm i ja intezivno razmišljamo o drugoj bebi. Želja nam je sve jača, ali su prisutni i strahovi. Prvi je taj što me čeka ugovor za stalni posao. Bojim se da će me odbiti zbog trudnoće (već se dogodilo jednoj kolegici, hitno im je trebao novi radnik a ona zatrudnila pred potpisivanje ugovora), da će biti negodovanja ako odem na porodiljni a tek se zaposlila, itd. Drugi je taj što maleni još ne spava cijelu noć. Kako ću skakati oko dva djeteta tijekom noći? Bojim se da će se maleni osjetiti odbačeno ako njega prepustim tati tijekom noći jer sigurno će me beba više trebati zbog dojenja. Ima tu još nedoumica, ali te dvije su mi najveće. S druge strane sve uvjete imamo, financijski smo osigurani, maleni obožava bebe, jako je nježan prema njima i vidim da mu sve više fali dječje društvo (iako ima društvo za igru) tijekom dana... Da napomenem, nisam očajna da moram sad imati drugu bebu, mogu sačekati, ali želja je prisutna. Jeste li bile u sličnim situacijama? Kako ste se snalazile s dvoje male djece? Tnx
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma