-
više osoba bi čuvalo dijete
ima li tko iskustva s tim da mu više osoba čuva dijete?
imamo obje bake "na raspolaganju", s tim da je jedna stara i potrošena, k tome i bolešljiva, no ona se ipak nudi za čuvanje, jako voli malog i njen pristup je relativno ok je s njim. druga baka je u dobroj kondiciji ali želi i nešto vremena za sebe i čuvala bi ga ga do 3 dana tjedno, no ona baš ne postupa zadovoljavajuće s bebačem, ustvari samo zato što misli da ona zna bolje od mene, i ne šljivi baš moje sugestije, a često i zažmirim jer nemam izbora, mđtim kad počnem raditi neću to moći uviđati.
i razgovarala sam sa jednom čuvalicom (poznanicom) kojoj bi odgovaralo da ga čuva 2 dana u tjedno, jer radi još dva poslića, a i nemamo para da platimo kompletan radni tjedan, tako da moramo uključiti i bake (baku).
dvoumim se oko toga da li da angažiram obje ili samo jednu baku (i to onu s kojom nisam zadovoljna jer ovu stariju baku bi "trebalo prištedjeti") ili kad se već nudi, da sve tri osobe čuvaju. onda bi ta nebašzadovoljavajuća baka zastupila manje vremena s bebačem , možda 1-2 dana, naizmjence svaki drugi tjedan s drugom bakom, ali to su već kombinacije koje ću ostaviti za sebe...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma