Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Manjak željeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sintetsko željezo treba npr. onima koji ga gube više nego na pravilnom prehranom mogu unjeti
    kao što je rekla mojca, često ženama s jako obilnim menstruacijama (kojima je često uzrok miom) gdje se gubitak jednostavno ne može unjeti prehranom
    možda jedino ako bi žena jela svaki dan po kile konjetine na naglo i po nekoliko sirovih cikli, uz zaljevanje s po litre kupinovog vina

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    možda jedino ako bi žena jela svaki dan po kile konjetine na naglo i po nekoliko sirovih cikli, uz zaljevanje s po litre kupinovog vina
    Konjetina na naglo nije moguća opcija kod mene ni u najluđem snu... sirova cikla, odnosno njen sok ubrzo dosadi... zapravo počinjem imati odbojnost prema tome... isto kao i kupinovo vino. A osim toga, cikla ako nije friška gubi na svojstvima, a bilo bi poželjno i da je kontroliranog porijekla... što je već teže.
    Nisam pobornik kemije, ali ponekad je neizbježna.
    Ima neki povrtni sok s povećanom količinom željeza... u Brežicama sam ga kupovala. Nakon njega sam baš osjećala kako mi se snaga vraća.
    http://www.najlekarna.si/samozdravlj...ut-plus.html?0

Čaj od koprive, friška kopriva kratko skuhana, to su isto dobri izvori željeza... zaboravih prije dodati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •